Speltips inför Djurgården – Malmö Redhawks 24/1: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 24 januari 2019

Det är svårt att blunda för målspelet inför torsdagens intensiva möte mellan Djurgården och Malmö Redhawks; så kallat back to back är det här.

Annons:

För andra gången på bara två dagar är det dags för rikets största och tredje största stad att göra upp på isen när Djurgården och Malmö Redhawks gör upp. Efter den skånska vinsten senast finns det prestige inblandat så det räcker och blir över inför möte två.

Senast var det en mycket jämn match nere i Malmö Arena, men i slutändan var trots allt Malmö Redhawks klart vassare. Det visade laget inte minst i den tredje och sista perioden när det blev två mål och noll insläppta. Det räckte för att döda historien till deras fördel.

Nu möts lagen alltså igen och som vanligt i det här läget – när två lag möts flera gånger på kort tid – spelar det roll hur det första mötet slutade när vi tolkar in det andra mötet. Det här är till exempel två egentligen väldigt vassa lag i offensiven och därför tror vi att 3-1 som det första mötet slutade snarare var i underkant i förhållande till den potential som finns.

Självklart överspel

Men tack och lov verkar spelbolagen inte riktigt dela vår bild då linan på 4,5 mål nu finns att spela till överraskande höga odds. Det tackar vi såklart för och passar på när vi nu får den här synnerligen trevliga möjligheten.

Malmö Redhawks åker hur som helst till Stockholm med gott hopp om det och vi ser ingen anledning till att skåningarna skulle göra någonting annat än att gå på knock. Det kommer att öppna upp matchen, någonting som inte minst passar ett aningen för offensivt balanserat hemmalaget. I Stockholm ser vi nästan aldrig Djurgården spela någonting annat än direkt offensivt med stort mod i sitt egna spel.

På det stora hela har båda lagen visat fin offensiv form sista månaderna och det kommer också att sätta sin prägel här.

Över 4,5 mål spelas till 1,86 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – ta del av bonusen!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, torsdag 24/1
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: