Speltips inför Djurgården – Rögle BK 29/10: Toppmöte i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2019

Djurgården gäller som favorit, men Rögle BK bör ha goda chanser att ta en tung vinst på Hovet nu på tisdagskvällen.

Annons:

Det är dags för ett riktigt toppmöte i den svenska hockeyligan SHL på tisdagskvällen. Då ska förra årets utropstecken Djurgården göra upp med årets utropstecken Rögle BK i en match som har det mesta på förhand.

En stor del av förklaringen till den starka inledning på säsongen som Rögle BK ändå har haft är att flera enskilda spelare gjort starka individuella insatser som faktiskt är värda att betona. Det ligger också en förklaring till den fina poängskörden att spelare som Dennis Everberg nu ligger tvåa i skytteligan och Kodie Curran ligger delad fyra i poängligan. Det är ingen slump utan frukterna av en stark offensiv som Rögle BK äntligen kan skörda på allvar.

Vidare är det intressant att se hur målvakten Christoffer Rifalk fortsätter att göra bra insatser. På sex matcher har han nu 169 räddningar och en totalt överlägsen räddningsprocent bland målvakter som gjort minst fem matcher. Det går inte att blunda för att han är en stöttepelare.

Annons:

Ett målspel hämtas

Djurgården har också häng på toppen, endast tre poäng bakom skånska Rögle BK hittills. Det finns en fin positiv målskillnad i det här laget som är en stor del av förklaringen till att man öppnat året så pass starkt som man ändå har gjort.

Det är också tydligt att man nu kan räkna in Djurgården som ett lag som ska och kommer att husera i toppen på ett eller annat sätt. Organisationen är på plats och med en så stark spelartrupp ska mycket till för att det ska rubbas närmsta åren.

Här tror vi att båda lagen har så mycket offensiv kraft att det blir mål – gärna åt båda håll. Rögle BK har fint med go i sitt lag efter att hela fyra spelare tagits ut till truppen med Tre Kronor. Det kan ge en boost bara det.

Över 4 mål (asian handicap) spelas till överraskande höga 1,60 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4 mål (asian handicap)
Odds: 1,60  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, tisdag 29/10
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: