Speltips inför Djurgården – Skellefteå 23/3: Smäller direkt

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2019

Djurgården och Skellefteå AIK gör upp i SM-slutspelets klart mest jämna kvartsfinal på förhand. Det öppnar för ett speltips den 23 mars.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Då är vi äntligen framme vid det riktiga slutspelet i SHL och då är det kvartsfinaler som gäller. Efter lite yviga åttondelsfinaler, där matchserierna alltså bara spelas i löjliga bäst av tre matcher, smäller det till på allvar med matchserier som nu spelas i bäst av sju i kvartsfinalerna. Precis som det ska vara.

Trots att det alltså krävs fyra matcher för att åka ur slutspelet är det skarpt läge redan i premiären. Det är vår uppfattning. Här sätter sig ett lag snabbt i förarsätet och ger sig själva ett psykologiskt övertag. Det är faktiskt ganska skönt för ett lag som Skellefteå AIK att kunna ta sig till Hovet med chans att gå upp i ledning redan efter en match.

Men trots det får Djurgården gälla som favoriter i den här kvartsfinalen. Detta då laget under vissa sektioner av säsongen verkligen visat sin höjd. Då är det få lag som verkligen, verkligen kan stå emot. 23 mål från Emil Bemström gör också honom till ligans bästa målskytt. Lägg då till att Adam Reideborn ligger tvåa i målvaktsligan och Daniel Brodin ligger tvåa i tacklingsligan. Bra siffror att ha med sig.

Full fart framåt direkt

Joakim Lindström blir synnerligen viktig för gästande lag här då Skellefteå AIK fortfarande saknar sin veteran Jimmie Ericsson. Joakim Lindström är å andra sidan tvåa i hela SHL:s poängliga med sin 42 poäng, vilket säger en hel del om vad han kan bistå med.

Faktum är att hela Skellefteå AIK varit ganska så giftiga på slutet med sju (!) raka vinster i grundserien. Det var på den vägen som laget slapp en åttondelsfinal och istället har kunnat förbereda sig helt på det här. Formen är faktiskt klart bättre än hos hemmalaget.

På sin hemmaplan räknar vi med att Djurgården går stenhårt för att vinna direkt. Det kan öppna upp matchen.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,82 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  14:45, lördag 23/3
TV:   cmorehockey logo tvfyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: