Speltips inför Djurgården – Skellefteå 27/3: Nyckelmöte

Simon Pålsson Publicerat: 27 mars 2019

Djurgården jagar 2-1 i matchserien mot Skellefteå AIK i stundande SM-slutspel. Det öppnar för ett speltips inför onsdagen den 27 mars.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Det framstår allt mer som att kvartsfinalen mellan Djurgården och Skellefteå AIK blir den allra mest underhållande den här våren. Redan när lotten stod klar att dessa båda lag skulle drabba samman fick vi en trevlig känsla och den har snarare bara vuxit sig allt starkare med tiden.

Det är tydligt att det här är två relativt jämna lag, någonting inte minst de inbördes mötena från säsongen visar. Då vann Djurgården visserligen tre av fyra möten, men tre av matcherna var dessutom väldigt, väldigt jämna. Det kunde gå lite precis hur som helst i dessa möten.

1-1 är också vad vi har med oss efter två spelade omgångar i kvartsfinalen och det finns en hel del som talar för att det här kan gå hela vägen till sju matcher. Först och främst har båda lagen öppnat med en varsin bortaseger. Det tyder på att matcherna hela tiden lever sitt egna liv. Det tyder också på att lagen är så pass jämna att det kan gå lite hur som helst i varje match.

Ännu en urladdning

Intressant nog öppnades den här matchserien med en lite trevande tillställning där Djurgården verkade ha inspirerats av rivalen AIK i sin inställning till matchen. Under grundserien var laget nämligen starkast i hela serien med sin offensiv – allra främst i säsongsinledningen – men viljan och modet att anfalla fanns inte riktigt där. Skellefteå AIK kunde till slut vinna med 2-0 på bortaplan.

I senaste mötet, det uppe i Skellefteå, vaknade Djurgården till liv och släppte på handbromsen. Då slutade matchen också med sex gjorda mål och vinst 6-3. Därmed har vi 1-1 på tavlan och till råga på allt har Djurgården vaknat till liv. Det bör innebära en smällkaramell till på onsdagskvällen.

Skellefteå AIK är också ett bra offensivt lag, men just här tror vi att laget ligger lite i lä mot ett blodtörstigt Djurgården som nu fått vittring. Hur som helst lär matchbilden bli öppen och synnerligen offensiv till sin karaktär.

Över 4,5 mål spelas till 1,87 gånger såsen hos Betsson. Ordinarie tid är vad som gäller.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:00, torsdag 27/3
TV:    cmorelive logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: