Speltips inför Färjestad BK – Örebro HK 19/12: Specialspel i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 19 december 2018

Det är action som väntar när Färjestad BK ska jaga ensam serieledning i onsdagens möte med Örebro HK på hemmaplan. En tuff nöt att knäcka.

Annons:

Det blir allt tydligare att Färjestad BK kommer att vara en seriös utmanare till att gå hela vägen den här säsongen. Efter ett par säsonger där det klassiska laget aldrig fått det att lyfta helt ser det nu ut som att de hittat tillbaka till sin starka identitet.

Som bekant har Färjestad BK traditionellt sett varit ett hårdfört lag som är svåra att bryta ner, tunga att möta och synnerligen svåra att slå. Det är fundamentet i sättet att spela ishockey och anledningen till att de ofta varit ett bra lag i SHL-sammanhang.

Efter att ha tappat det i ett par säsonger har de nu hittat tillbaka till det. Just nu står laget på 12 vinster efter 24 matcher och ligger därmed i delad serieledning. Formen är synnerligen god med idel vinster (sånär som på en förlust) sedan november månads inledning.

Underskatta inte Örebro HK

Nu väntar ett tufft möte med ett ofta underskattat Örebro HK som har haft det ganska tungt den här säsongen också. Efter en negativa trend sista två månaderna har laget cementerat sin plats i botten efter att tidigare ha varit lite på gång.

Förra veckan blev det supervinst mot Frölunda med hela 7-1 i en klassisk match och nu hoppas laget bygga vidare på den positiva energin från den matchen. Problemet har annars varit just målskyttet i vissa matcher, där det krävs att ÖHK har sin dag på jobbet för att det ska lyfta.

Nu tror vi att de kan få det tufft mot Färjestad, men kommer rikta in oss på ett specialspel. Det bottnar i hemmalagets förmåga att avgöra tidigt och sedan med sitt tunga spel bevaka sina ledningar.

Under 1,5 mål (tredje perioden) spelas till 1,91 gånger såsen hos Bwin.

Annons:

Rygga spelet hos Bwin – Få bonus upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 1,5 mål (tredje perioden)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 19:00, onsdag 19/12
TV: cmorehockey logo
Stream: cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: