Speltips inför Färjestad BK – Rögle BL 25/10: Självklart spel

Simon Pålsson Publicerat: 25 oktober 2018

Det blir ett väldigt givet rakt spel inför torsdagens möte mellan Färjestad BK och gästande Rögle BK från SHL-torsdagen den 25 oktober.

Annons:

Nu har ni lärt er det här va?

Vi är ett gäng veckor in i den svenska hockeysäsongen och det innebär att traditionen med fullspäckade torsdagar med SHL-spel måste ha satt sig på allvar. Det är åtminstone känslan. För den som älskar svensk ishockey är det bara att luta sig tillbaka i soffan och njuta av full omgång.

Här kommer vi gå på ett klassiskt favoritspel, just eftersom värdet inför matchen känns väldigt bra. Säsongsinledningens klart svagaste lag i skånska Rögle BK tar sig upp till Karlstad för en tuff bortamatch mot Färjestad BK. Sorgligt nog för skåningarna ser det ut som att FBK har hittat någon liten formtopp sista veckan. Dålig tajming deluxe.

Ett rakt spel hämtas

Färjestad BK har haft en säsongsinledning som har varit klart mycket mer ner än upp och det har funnits frågetecken kring va dsom egentligen är spelidén. Det finns mycket kvalité i laget och i vissa stunder får FBK ut allt det fina som finns att tillgå, men jämnheten saknas helt.

I två raka matcher mot Örebro och Djurgården har Färjestad dock hittat någon form av högre tryck i sitt offensiva spel. Med tio gjorde mål på två matcher finns det nu lite härlig medvind i deras segel inför hemmamötet med Rögle BK.

Skåningarna då? Jo, Rögle BK hittar vi längst ner i tabellen och vore det inte för två vinster på de fyra senaste hade utgångsläget varit ännu värre. Det som oroar är att samtliga bra insatser och poäng hämtas mot sämre lag. Det är ett tydligt mönster.

Här tror vi att Färjestad blir för tunga.

Färjestad att vinna (ordinarie tid) spelas till 1,80 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Färjestad vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, torsdag 25/10
TV:   cmorelivefyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: