Speltips inför Färjestad – Brynäs 5/3: Spel på SHL

Simon Pålsson Publicerat: 4 mars 2019

Brynäs behöver verkligen vinna för att hänga på i slutspelsjakten, men det är väl tveksamt om det blir vinst mot Färjestad? Läs vårt SHL-speltips.


Annons:
Hos Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Det börjar bli skarpt läge i SHL den här våren när slutspelet nu närmar sig med stormsteg. Det här aktualiserar kampen om platserna till slutspelet – där det börjar bli minst sagt kritiskt för ett par av lagen. Ett sådant lag är Brynäs.

För många är det en självklarhet att ett lag som Brynäs ska spela i SHL-slutspelet. Någonting annat vore direkt märkligt sett till historiken. Men den här säsongen har sannerligen inte varit den bästa. Det märks både vad gäller resultaten, men också spelet.

Nu är läget än mer utsatt då en hel del skador gör att forwardsbesättningen är direkt svag, med 5-6 renodlade forwards redo. Det är ingen vidare offensiv besättning att luta sig mot i det mest kritiska läget av säsongen.

Brynäs har i skrivande stund alla möjligheter att nå slutspel. Just nu ligger laget utanför tiondeplatsen, men på samma poäng som Linköping. Allt som krävs är alltså att gå förbi laget närmsta veckorna.

Färjestad är klart vassare

Samtidigt är verkligheten en helt annan i Karlstad. Där har Färjestad allt tydligare vuxit fram till en SM-guldkandidat den här säsongen och detta utan att imponera på ett sätt som gör att folk bländas. Det är inte Växjö Lakers i sina glansdagar direkt, men Färjestad glider med lite under radarn.

Detta trots att laget nu ligger tvåa i tabellen, endast två poäng bakom Luleå HF som är serieledare. Här känns det som att Färjestad prickat formen helt rätt säsong då det just i år är bättre läge än på många, många år att gå hela vägen.

På senare tid har laget bara en förlust och detta på över en månads spel. Det trillar in vinst efter vinst, mycket tack vare ett starkt spel på hemmalaget. Där är laget närmast ostoppbara.

Färjestad BK att slå Brynäs (ordinarie tid) spelas till 1,67 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få 2 500 kronor bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Färjestad BK vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp:  19:00, tisdag 5/3
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: