Speltips inför Färjestad – Djurgården 14/4: Räddar sitt eget skinn

Simon Pålsson Publicerat: 14 april 2019

Djurgården är en enda vinst ifrån en finalplats i SHL medan Färjestad behöver vinna tre raka matcher för att ta sig dit. Speltips inför match fem den 14 april.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får du just nu en välkomstbonus om 100% upp till 1000 kronor. Hämta den här!

Annons:

Slutspelet i SHL rasar för fulla muggar och med tanke på att det spelas semifinaler blir det också matcher varenda dag då varje semifinal har ett nytt möte varannan dag. Färjestad ligger nu illa till mot Djurgården efter den inledande vinsten i den här semifinalen. Det gör läget mycket intressant inför söndagens möte.

Djurgården har därefter plockat tre raka vinster och har sett dödligt trygga ut i sin defensiv. Överraskande nog är det snarare ett fint försvarsspel som banat väg för denna ledning i semifinalen. I inledningen av säsongen förväntade vi oss någonting helt annat av 08-laget, som öppnade med att spruta in mål i flera matcher precis i säsongsinledningen. Där och då kändes Djurgårdens offensiv ostoppbara.

Men det är väl som man brukar säga. Offensiv vinner matcher och en bra defensiv vinner mästerskap. Är det månne det vi är på väg att se här också? Djurgården såg farliga ut redan förra säsongen men vad de nu visar upp i slutspelet vittnar verkligen om att Djurgården är på rätt spår med sin hockeysatsning. Till skillnad från lokalrivalerna AIK vill säga…

Nu är det dags för Färjestad

Med tanke på att vi har 3-1 i matcher hittills är det också Djurgården som har chansen att avgöra den här matchen på bortaplan i Karlstad. En seger till är det enda som krävs på semifinalens tre kvarvarande matcher, varav en alltså spelas hemma på Hovet. Kan Färjestad verkligen krångla sig ur det här?

Märk väl att det alltså var Färjestad som vann grundserien med sina 102 inspelade poäng och där visade laget att de har en trygghet och jämnhet i sina prestationer. Trots att vi har sett tre raka förluster vågar vi påstå att det inte varit någon klasskillnad mellan lagen. Det är snarare stockholmarna som har haft marginalerna på sin sida.

Nu tror vi att det tas en tillfällig paus med just det där. Väl tillbaka på hemmaplan dänger Färjestad näven i bordet och tar en viktig vinst. En rent av livsviktig vinst.

Färjestad vinner (ordinarie tid) spela till 1,69 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Färjestad vinner (inklusive övertid)
Odds:  1,69 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  18:15, söndag 14/4
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: