Speltips inför Färjestad – Frölunda 24/11: Back to back

Simon Pålsson Publicerat: 22 november 2018

Det lär inte smälla särskilt mycket i det andra mötet mellan Färjestad BK och Frölunda HC den här helgen. Lördagen bjuder på match 2 mellan lagen.

Annons:

Det här blir det andra mötet inom bara några timmar mellan två lag som båda har ambitionen att verkligen slåss om titeln den här säsongen. SM-guldet kan med andra ord finnas inom räckhåll för både Frölunda och Färjestad så som vi ser det.

På fredagen spelar lagen inför fulla hus i Göteborg och bara en dag senare spelas alltså ett back to back-möte i Karlstad. Det brukar alltid bli speciella tillställningar när två lag gör upp två gånger inom loppet av en dag.

Den här gången skiljer det också mindre än 24 timmar mellan det att de möts första och andra gången. Känslan är att det här kan gynna det lag som får spela på hemmaplan andra gången, men det här är två så jämna lag att det egentligen inte ska spela någon roll.

Vi räknar med motreaktion

Inför fredagens möte har vi gått upp med ett speltips som grundar sig i tron på en öppen match som gästerna kan utnyttja med sitt starka omställningsspel. Som så många gånger förr i back to back-möten tror vi att det andra mötet kan avgöras mycket av det första.

Då vi förväntar oss mer av en urladdning på fredagen tror vi på en mer återhållsam historia på lördagen. Det är också som så att lagens spelare kommer att ha en tuff 60-minutare (minst) i benen från kvällen innan och det kan sätta sina spår.

Det som på fredagen blir en målfest kan på lördagen bli betydligt mer målsnålt. Det är vår känsla.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,79 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  18:00, lördag 24/11
TV:   [cmorelive5]
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: