Speltips inför Färjestad – Rögle BK 17/10: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 16 oktober 2019

SHL-torsdag på schemat och det möte som sticker ut allra mest spelas mellan Rögle BK och Färjestad BK.

Annons:

Det går inte att klaga på spänningen som vi känner inför det som blir omgångens hetaste match i SHL. Trots att det här är en match som saknar motstycke den här torsdagen har sändande bolag valt att ha andra matcher som huvudmatcher. Extremt märkligt.

Men det ska inte vi hänga läpp för – vi kan såklart följa matchen ändå. Dessutom har vi ett bra speltips inför mötet mellan Färjestad BK och Rögle BK.

Efter tio omgångar kan vi se att båda lagen finns med i toppskiktet av tabellen, där det är skånska Rögle BK som har dominerat allra mest med 24 inspelade poäng av 30 möjliga hittills. Det är riktigt starkt och redan nu har man bevisat att det här blir en säsong där Rögle BK är att räkna med.

Det ska också nämnas att det i nuläget, som serien är utformad den här säsongen, är tre lag som tar sig till Champions Hockey League från den raka grundserien. Det är lagen längst upp i topp där Rögle BK, som leder serien, är det ena laget som just nu tar sig till CHL den vägen. Färjestad BK ligger precis utanför topp tre i skrivande stund.

Annons:

Individuell spets

Det går inte att klaga på den otroliga individuella spets som kommer att finnas på isen i den här matchen. Från båda håll finns det flertalet spelare som har förmågan att avgöra matcherna på egen hand. Rimligen kan det också bli en målrik historia just bara av den saken.

Dennis Everberg i Rögle BK leder skytteligan med sina sju mål på tio matcher, med Michael Lindqvist i Färjestad BK som skuggar på ett mål mindre. I toppen av poängligan hittar vi Marcus Nilsson på 15 poäng, medan Rögle BK har en representant i toppen i form av Kodie Curran på 13 poäng. Då är han dessutom back.

Med så mycket individuell spets på planen kan det inte bli annat än en målrik historia.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,91 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 17/10
TV:   [cmorelive5]
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: