Speltips inför Färjestad – Växjö Lakers 23/1: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 23 januari 2020

Färjestad är den stora favoriten inför torsdagens viktiga möte hemma mot Växjö Lakers i SHL, en match som spelas den 23 januari 2020.

Annons:

Det är torsdag. Det är hockey. Det är fullt fokus på SHL som gäller. Det här är rimligen en rutin ni har lärt er, antingen om ni älskar svensk ishockey eller om ni helt enkelt gillar betting på SHL. För det finns nästan alltid ett fint värde på matcher av den här sorten.

Den här torsdagen spelas en rad matcher värda att slänga ett extra öga på och vi presenterar rent av speltips inför tre av matcherna. Ett möte som sticker ut är det mellan Färjestad och Växjö Lakers – en match som för ett par säsonger sedan var lite av säsongens höjdpunkt.

Men som bekant har den här säsongsinledningen, och egentligen hela förra säsongen, varit ett ordentligt steg tillbaka för den satsning som har skett i Småland. Det känns som att Växjö Lakers behöver ta ett krafttag för att bygga om ordentligt och det blir mest troligt inte i år som man tar ett nytt guld.

Just nu ligger laget faktiskt på slutspelsplats, men det är bara en poäng ner till Brynäs IF som ligger precis utanför slutspelsplatserna. Det gör att man befinner sig i en ansträngd situation, men att man rimligen bör rikta in sig på att vinna matcherna mot lag lite längre ner i tabellen än vad Färjestad ligger.

Annons:

Ett rakt spel i SHL

Färjestad å sin sida ligger som tvåa i SHL-tabellen och har ett stabilt gap ner till att missa en direktplats till kvartsfinalerna. Det är såklart det stora målet, men rimligen vill man avsluta säsongen så bra som möjligt för att få en bra placering i grundserien och därmed en fin seedning inför slutspelet.

Just nu finns det vissa frågetecken kring formen i laget, efter att man förlorat två raka matcher. Först mot Brynäs efter förlängning och sedan uddamålsförlust mot Frölunda i rivalmötet. Det är en illavarslande trend – eller är det att dra det lite långt?

Ja, det skulle vi påstå att det faktiskt är. Två raka förluster med mycket stolpe ut är inte någonting att bekymra sig för mycket för. Det här kommer man att kunna vända snabbt. Men en vinst mot Växjö Lakers vore precis vad man behöver för att signalera att man är på rätt väg igen.

Färjestad vinner (ordinarie tid) spelas till 1,90 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Färjestad vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,90
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 23/1
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: