Speltips inför Frölunda – Brynäs 14/9: Premiärdags i Göteborg

Simon Pålsson Publicerat: 14 september 2019

Alla ögon riktas mot Scandinavium inför premiären i SHL mellan klassiska lag som Frölunda och Brynäs lördagen den 14 september 2019.

Annons:

Nu är vi äntligen tillbaka med full kraft i SHL och det blir minsann raka rör direkt på lördagen när en full omgång ska städas av samma dag. För egen del kan det innebära dubbla skärmar – minst – men visst är det lite irriterande att inte kunna se alla matcher.

Med det sagt finns det nog med underhållning och det handlar om att hitta sin kopp te den här lördagseftermiddagen. 15:15 är den första tiden som gäller där mötet mellan Leksands IF och Malmö Redhawks har blivit sändande bolags huvudmatch.

För vår del är dock mötet mellan Frölunda och Brynäs, två synnerligen klassiska föreningar, mer intressant. Det här är också en match mellan två lag som vi tror kommer att slåss i toppen.

Frölunda har sin vana trogen spelat gruppspel i Champions Hockey League sent på sommaren och kommer därmed med ett lite vassare tempo till den här premiären.
Annons:

Hemmalaget starkare

Redan tidigt under sommaren pratades det om att Greg Scott var intresserad av att återvända till Sverige, men enligt egen utsago var det inte aktuellt. Men vips tog det ett par veckor och Greg Scott hade kritat på för tre säsonger med Brynäs igen.

Senast Greg Scott var i klubben var man också ett av hela Sveriges bästa lag och även fall inte allting står och faller med en spelare är det här ett steg i rätt riktning. Greg Scott väntas fylla en viktig funktion såväl på som utanför planen.

Frölunda har också rört om en hel del i laget inför säsongen, med flera nya spelare som väntas bli bärande. Däremot är saker och ting som de alltid har varit vad gäller lagkaptenen. Joel Lundqvist må ha slutat i landslaget, men i Frölunda är och förblir han en av de viktigare spelarna.

Som regerande mästare lär Frölunda ha ambitionen att inleda säsongen så starkt det bara går. På hemmaplan är man också erkänt starka – det vet vi sedan lång tid tillbaka.

Frölunda vinner (ordinarie) spelas till 1,95 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:15, lördag 14/9
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: