Speltips inför Frölunda – Djurgården 26/1: Rivalmöte i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 24 januari 2019

Det väntar ännu ett tungviktsmöte i den svenska ishockeyn där två av giganterna i Frölunda och Djurgården drabbar samman på göteborgsk mark.

Annons:

Det står ännu ett tungt rivalmöte på SHL-schemat och för många är det nog lämpligt att se mötet mellan Frölunda och Djurgården som helgens stora huvudnummer inom svensk ishockey. Göteborg mot Stockholm. Rivaler. Två lag som hoppas ta sig långt i vårens slutspel. Det här blir en bra fight.

Djurgården såg ruskigt starka ut under inledningen på hösten och kunde knappt stoppas med sin otroliga offensiv. Det fanns flera nya ingredienser i laget som gjorde det svårt för motståndarna, men dessvärre har den här delen av spelet mattats av något.

Därtill har djurgårdarna fortsatta problem med att täppa till bakåt och tappar ofta sina matcher just på den biten. Nu väntar en av säsongens klart svåraste bortamatcher och det ofta hårt ansträngda försvarsspelet får visa sig från sin bästa sida.

Ett självklart målspel

Senast mot Malmö Redhawks kom Djurgården åter inte riktigt upp i nivå – trots hemmaplan – och har därmed förlorat två raka matcher mot skåningarna under den här veckan. Det är såklart inte riktigt enligt planerna och ett tecken på att det inte riktigt har lossnat än för Djurgården. Nu gäller det att pricka formen inför kommande slutspel.

Frölunda har klart bättre form och har dessutom tagit sig till final i CHL igen – en final som redan är slutsåld – varpå det nu blåser väldigt positiva vindar kring klubben. Det verkar lovande inför inte minst den här matchen. Med fyra vinster på sina fem senaste har laget också bra spelmässig form.

Här tror vi på en öppen historia.

Över 4,5 mål spelas till 1,74 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få nya bonusen!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:   1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:15, lördag 26/1
TV:    cmorehockey logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: