Speltips inför Frölunda – Färjestad 23/11: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 22 november 2018

Det är ett speciellt tema som ramar in den här matchen och med fulla läktare i Scandinavium ser vi framför oss mål i Frölundas möte med Färjestad.

Annons:

Det kommer att bli ordentligt drag när fredagens enda match i SHL spelas mellan Frölunda och Färjestad i Scandinavium. Som bekant är det här ett tungviktsmöte i svensk ishockey som ofta har det där lilla extra. Det lockar inte sällan en hel del publik.

Precis så är fallet även den här gången då Frölunda valt att ha ett Movember-tema inför matchen. Det har slagit väl ut och redan nu står det klart att matchen är slutsåld. Det blir med andra ord fulla hus i Scandinavium och rimligen adderar det någonting extra till hela matchen.

Vanligtvis finns det mycket prestige i dessa möten och det kan smälla ordentligt. Nu är känslan att det faktum att båda lagen har relativt fin form kan spä på det där ytterligare. Som neutral åskådare skadar det inte alls.

Spel på målmarknaden

Frölunda har passat på när många lag har sladdat under säsongsinledningen och själva sett starka ut. Det gör att laget 18 omgångar in i säsongen delar serieledningen med Luleå Hockey. Därmed kan det här mycket väl vara säsongen då göteborgarna är tillbaka i guldracet igen på allvar. Den ambitionen finns som bekant alltid på västkusten.

Färjestad då? Efter ett par lite svagare säsonger och dessutom en skakig inledning på just den här säsongen har det från oktober månad sett väldigt bra ut. Nu har laget nio vinster på sina elva senaste SHL-matcher. Det är på alla sätt imponerande.

Spelbolagen håller hemmalaget som klara favoriter och bottnar kanske just i det där: att laget alltså får spela inför sin hemmapublik. Men vi förväntar oss en fartfylld match med mycket mål. Det kan gynna ett formstarkt bortalag.

Färjestad över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,76 gånger insatsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Färjestad över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  19:00, fredag 23/11
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: