Speltips inför Frölunda – IK Oskarshamn 18/2: Klar vinst

Simon Pålsson Publicerat: 16 februari 2020

IK Oskarshamn står inför en tuff uppgift borta mot Frölunda i SHL, i en match där vi tror att hemmalaget vill visa vilka som bestämmer.

  Spela Frölunda hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

SHL-tisdag och full omgång. Det innebär i korthet att vi hittar speltips inför en rad intressanta matcher, och ett möte som sticker ut spelas i Göteborg mellan Frölunda och IK Oskarshamn.

IK Oskarshamn är ett av lagen som man inte riktigt blir klok på den här säsongen, och i stunder visar man faktiskt att det här är ett forum som man klarar av att prestera och vara i. Men i andra stunder är det allt annat än särskilt bra spel, prestationer och resultat från IK Oskarshamn.

Just nu ser man ut att få kriga om ett nytt kontrakt hela vägen in i mål, och har du IK Oskarshamn nära hjärtat är det nog läge att rikta in sig på kvalserien redan nu. Då behöver du inte bli besviken när grundserien går hela vägen in i mål.

Med det sagt bör IK Oskarshamn ha bra chans mot många hockeyallsvenska lag, även fall ett visst IF Björklöven nog kan bli tungt att rubba. Inte minst om man får spela många matcher på bortaplan där Umeålaget är urstarka.

Annons:

Frölunda vinner i SHL

Frölunda är så gott som alltid favoriter inför sina matcher i SHL, och inte minst när man spelar på hemmaplan har göteborgarna visat sig helt oslagbara i stunder. Den här säsongen är inte fullt så imponerande i det avseendet, men man gäller såklart som stora favoriter när IK Oskarshamn är där.

IK Oskarshamn vann dock med hela 5-1 hemma mot Frölunda häromveckan, men då bara dagar efter att göteborgarna vunnit en ny titel i Champions Hockey League. Då var baksmällan minst sagt tydlig på många av spelarna.

Nu räknar vi iskallt med att Frölunda och lagkapten Joel Lundqvist har alla planer på att ta revansch, och visa sin publik att man är ett väsentligt bättre lag än IK Oskarshamn. Dessutom behöver man fortsätta vinna inför slutspelet som stundar.

Frölunda -2 spelas därför till 1,82 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda -2
Odds:  1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 18/2
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: