Speltips inför Frölunda – Leksand 21/11: Klar seger

Simon Pålsson Publicerat: 21 november 2019

Leksand gäller som enormt tydlig underdog inför torsdagens möte med Frölunda i SHL.

Annons:

Det är åter en full SHL-torsdag som står på schemat och just den här gången är det mötet mellan mellan Frölunda och Leksand som sticker ut. I mångas ögon är det här omgångens hetaste match, men i ärlighetens namn finns det ganska många drabbningar att välja bland.

Frölunda kommer med en fin trend bakom sig till den här matchen, men allra färskast i minnet är såklart den historiskt starka upphämtningen hemma mot Färjestad senast. Så sent som i tisdags vann man alltså med hela 8-2 i returmötet av åttondelsfinalen i CHL.

Det första mötet slutade med förlust 6-3 i Karlstad, varpå Frölunda behövde trolla fram en sådan insats och ett sådant resultat i det här heta läget.

Samtidigt har Leksand två raka förluster. I båda matcherna har man dessutom släppt in hela fyra mål. Det är ingen vidare bra trend som man nu blickar tillbaka på och ska försöka bygga vidare ifrån.

Annons:

Frölunda åker vidare på vågen

Efter den minst sagt galna upphämtningen mot Färjestad i åttondelsfinalen av Champions Hockey League är det nu dags att se hur man i Frölunda kan kanalisera energi från den insatsen. Det bör rimligen vara ett bra sätt att bara åka vidare med full energi hädanefter.

Det är heller ingen hemlighet att Frölunda har ett väsentligt övertag på leksand och att man nu har tre raka vinster mot laget. Det är ingen slump, utan säger en del om det styrkeförhållande som råder mellan lagen.

Just den här gången ska Frölunda också spela på hemmaplan, i samma arena där man alltså vunnit två raka matcher med totalt 12-3 i målskillnad. Nu har man ordentligt med vind i sina segel och Leksand känns inte i fas för att stå emot den anstormning som kan vänta.

Det är såklart också så att formstarka forwards som Rhett Rakhshani och Ryan Lasch kan hamna i fokus här. Båda jagar i toppen av poängligan efter att ha sett ordentligt heta ut nu på slutet.

Frölunda -1,5 spelas till 1,63 gånger insatsen inför det här mötet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda -1,5
Odds:  1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 21/11
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Annons: