Speltips inför Frölunda – Leksand 25/2: Klassikermöte

Simon Pålsson Publicerat: 25 februari 2020

Allt fokus ligger såklart på hemmalaget inför det heta klassikermötet mellan Frölunda och Leksands IF i SHL, med en solklar favorit.

  Rygga speltipset hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Tisdagen är fylld med heta matcher från SHL och den som är ute efter bra speltips gör rätt i att djupdyka i det fina utbudet från dagen. Det finns tre bra speltips här på sajten – och inför matchen mellan Frölunda och Leksand har vi hittat ett givet speltips.

Det här är som många vet lite av ett klassikermöte, och ser vi till supportrar runt om i landet måste det här vara två av klubbarna med flest sådana. Speciellt supportrar som kanske inte nödvändigtvis är från staden, eller som kan gå på varje match. Det är två instutioner i svensk hockey.

Det i sig gör att det finns en rivalitet mellan lagen, och visst är det tunga tider för Leksands IF när man i ärlighetens namn inte riktigt varit redo för SHL. Just nu är man jumbo och en klar sådan tillsammans med IK Oskarshamn. Steget upp visade sig återigen vara för stort.

Men med det sagt lever fortfarande drömmen om att säkra nytt SHL-kontrakt, men det kommer att krävas kvalspel i kvalserien vad det lider. Där kan allting hända, men det gäller att försöka toppa formen innan. Det är enda chansen att få till det.

Annons:

Ett givet favoritspel

Om vi ska fokusera på själva matchen kan vi snabbt konstatera att det är klasskillnad mellan lagen, både sett till resultat och prestationer. Att Frölunda är ett väsentligt bättre hockeylag har man kunnat bevisa om och om igen under säsongen. Champions Hockey League-titeln lär skänka ytterligare lite ro i själen på alla göteborgare som håller Frölunda kärt.

Så här långt under säsongen har man också dominerat mot Leksands IF och har tre raka vinster. 7-1 slutade det senast i Göteborg, och i övrigt har det varit 2-4 på bortaplan två gånger om. Det är klasskillnad även där alltså.

Leksands IF har inför det här mötet tagit en tung vinst mot IK Oskarshamn i botten, och även om det är för sent för att försöka rädda sig kvar i SHL redan genom grundserien kan det ha varit viktigt inför fortsättningen ändå. Det är nämligen på det sättet som man kan alstra lite energi inför att allting ska komma att avgöras senare i vår.

Men borta mot Frölunda ska man inte ta poäng. Frölunda -1,5 spelas till 1,60 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:
Odds:
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 2572
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: