Speltips inför Frölunda – Luleå 12/10: Tungviktsmöte i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 12 oktober 2019

Det gäller att inte underskatta möjligheterna till mål inför lördagens huvudmatch i SHL mellan Frölunda och Luleå Hockey.

Annons:

SHL är tillbaka med full kraft på lördagen och frågar vi det sändande tv-bolaget är det mötet i Göteborg mellan Frölunda och Luleå Hockey som är lördagens mest intressanta match. Detta då man valt att lägga den som huvudmatch i tv-tablån.

För vår del går det att förstå – det här är ändå två klassiska lag.

Det är också två lag som har visat fina tendenser på sistone och som spelat en del underhållande matcher sista veckorna. Frölunda är sin vana trogen med i toppen från början och har bara tre poäng upp till Rögle BK. Dessutom går man starkt i Champions Hockey League där man körde över Cardiff Devils i senaste omgången.

Luleå Hockey har tagit sig upp lite i tabellen efter en trevande inledning och har nu ett par starka insatser bakom sig, inte minst 4-0 hemma mot rivalen Brynäs senast. Det har blivit en hel del mål i de senaste matcherna och det som tidigare varit ett extremt defensivt lag känns lite, lite mer uppluckrat den här säsongen.

Annons:

Målen känns givna

Det ska sägas att det här är två lag som har spelat mot varandra extremt många gånger de senaste säsongerna – eftersom båda varit givna i SHL och även tagit sig vidare till slutspel konsekvent. Det gör att man kan utläsa en del av de inbördes mötena fram till i dag.

Här finns det ett tydligt övertag från Frölunda, som nu har fyra vinster på de fem senaste matcherna mot Luleå HF. Det är ingenting vi ska dra för stora växlar av, men det kan innebära en viss fördel rent psykologiskt för laget.

Baserat på formen sista omgångarna tror vi att bortalaget har goda chanser att ställa till det här, medan hemmalaget alltid är starka inför sin egen publik. Det blir hur som haver en offensivt inriktad match.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 2,05 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:15, lördag 12/10
TV:   tvfyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: