Speltips inför Frölunda – Malmö Redhawks 1/11: Underskattning

Simon Pålsson Publicerat: 31 oktober 2018

Det är tal om väldigt tydlig underskattning från spelbolagens sida inför torsdagens möte i SHL mellan Frölunda och Malmö Redhawks.

Annons:

Det är torsdag och full omgång väntar som vanligt. Det möte som sticker ut lite extra är den matchen som spelas i Scandinavium mellan Frölunda och Malmö Redhawks, två lag som tillhör toppen den här säsongen.

Det här har också utvecklats till lite av ett rivalmöte sista åren. Det finns för det första en omedelbar rivalitet mellan Sveriges tredje och andra största stad. Det är fullt naturligt och en del av förklaringen såklart.

Men i övrigt har just klubbarna Malmö Redhawks och Frölunda lyckats bygga upp en extra rivalitet mellan sig, mycket beroende på karaktären på matcherna som lagen har spelat mot varandra sista åren. Förra säsongen slog Malmö Redhawks ut Frölunda ur slutspelet efter 4-2, med en tung 4-0-vinst på bortaplan. Sånt sätter sina spår.

Det ger en extra krydda till torsdagens match och gör det extra viktigt att hålla ett extra vakande öga inför matchen.

Ett specialspel på målmarknaden

Det här har varit en lite märklig inledning på säsongen och för första gången på länge saknas det ett självklart ledarlag i SHL. Det gör att det just nu skiljer väldigt lite mellan ettan och sexan i tabellen, där känslan snarare är att alla kan slå alla.

Malmö Redhawks toppar nu tabellen efter en stark period på slutet, med sex vinster i sina sju senaste tävlingsmatcher. Det gör att skåningarna har gott självförtroende inför torsdagens möte mot Frölunda, ett göteborgskt lag som skåningarna slog med 5-3 på hemmaplan så sent som förra veckan.

Frölunda har förlorat varannan match sista veckorna (tre på de sex senaste) varpå laget fortfarande letar efter stabiliteten. Eftersom de vann senast mot Örebro HK kanske en förlust ligger nära till hands här?

Spelbolagen håller hemmalaget som enorma favoriter och det ser vi som högst märkligt. Det finns värde på många marknader om ditt spel lutar åt Skånehållet.

Malmö Redhawks över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,96 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt två bortamål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 1/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: