Speltips inför Frölunda – Malmö Redhawks 27/3: Tätt möte

Simon Pålsson Publicerat: 27 mars 2019

Frölunda mot Malmö Redhawks i SM-kvartsfinalen. Inför den tredje matchen, som spelas onsdagskvällen den 27 mars, har vi ännu ett bra speltips.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Efter att de fyra kvartsfinalerna i vårens SM-slutspelet spelat två omgångar var har tre av matcherna lika på ett, 1-1. Det är med andra ord en till synes jämn slutspelsvår som väntar och med tanke på hur det såg ut redan i grundserien, med en väldigt jämn tabell utan självklara favoriter, känns det också synnerligen naturligt.

Precis som förra säsongen avgörs en av kvartsfinalerna mellan Frölunda och Malmö Redhawks. Förra året vann skåningarna med fina 4-2 i matcher efter två vinster på bortaplan men den här säsongen känns det skånska laget inte fullt lika starka. Å andra sidan har vi ändå 1-1 på resultattavlan efter två matcher i matchserien.

Frölunda vann premiären med stabila 4-0 efter att ha varit totalt dominanta inför ett kokande Scandinavium. Där var det tydligt att hemmapubliken verkligen suktade efter revansch och visst finns det en liten extra frustration riktad mot just Malmö Redhawks med tanke på den rivalitet som växt sig starkare mellan lagen.

Malmö Redhawks vann senast, då hemma i Malmö Arena, med 3-2 och denna gång var vi bland annat på pricken med vårt speltips. Känslan är att skåningarna där och då bevisade för sig själva att det minsann går att ta sig till semifinal den här säsongen också.

En tätare match denna gång

I det första mötet i Scandinavium vann Frölunda alltså med stabila 4-0 och var totalt dominanta spelmässigt. Malmö Redhawks var till synes helt off och kom aldrig in i matchen på allvar. Det var en rädd, håglös och tafatt insats av flera spelare.

Nu har skåningarna lyckats få 1-1 på resultattavlan och vi räknar iskallt med att målsättningen nu är att skrälla till sig en vinst på bortaplan. I våra ögon är det märkligt hur stora favoriter göteborgarna blivit hos spelbolagen när lagen i själva verket har en historia av att vara väldigt jämna.

Efter urladdningen i det första mötet ser vi framför oss en tätare matchbild. Förlängning? Inte omöjligt? Malmö Redhawks håller jämna steg? Troligt.

Malmö Redhawks +1,5 spelas till 1,68 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks +1,5
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag:   Betsson
Spelstopp:  19:00, onsdag 27/3
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: