Speltips inför Frölunda – Skellefteå 13/11: Rivalmöte

Simon Pålsson Publicerat: 13 november 2018

I våra ögon finns det trots allt en väldigt tydlig favorit inför tisdagens tunga rivalmöte mellan ett mer formstarkt Frölunda och ett formsvagt Skellefteå AIK.

Annons:

Det är full omgång som väntar i SHL på tisdagskvällen och ett möte som givetvis har lite extra bäring så här på förhand är matchen mellan tungviktarna Frölunda och Skellefteå AIK i Scandinavium. Göteborg är alltså skådeplatsen för detta rivalmöte.

Men som bekant är det nya tider i SHL nu och det som tidigare varit en dominant inom svensk ishockey har de senaste säsongerna mer och mer blivit ett mittenlag. Den här säsongen ser inte alls lovande ut för Skellefteå AIK, som 15 matcher in i säsongen står på 19 inspelade poäng och därmed också inte ens ligger på en slutspelsplats nu. Nu är laget till och med omkörda av det Rögle BK som öppnade serien helt under isen.

Formen är inte heller någonting att skryta med för norrländsk del. Just nu har laget bara en vinst i SHL på sina tio senaste matcher och dessutom ser det lite kärvt ut i Champions Hockey League. Men efter 4-4 borta mot Storhamar bör laget ordna detta när returmötet ska spelas på hemmaplan.

Frölunda blir för tunga här

Frölunda ser ut att vara tillbaka på den gamla goda trenden med tyngd i sitt spel, allra främst på hemmaplan. Under den här säsongen har laget åter lyckats göra Scandinavium till en hemmaborg. Det behövs för att utmana på allvar.

Efter 16 spelade matcher hittar vi laget i delad serieledning med Luleå Hockey och mest troligt ligger ambitionen i att försöka överträffa det fortsättningsvis. Formen är dessutom mycket god – inte minst på hemmaplan – där laget inte förlorat på närmare en månad.

Känslan är att Frölunda är ett betydligt starkare lag och det lär märkas över 60 minuter ishockey.

Frölunda vinner (ordinarie tid) spelas till 2,45 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,45 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, tisdag 13/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: