Speltips inför Frölunda – Växjö Lakers 17/10: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 16 oktober 2019

Det favoritskap som Frölunda har inför mötet med Växjö Lakers är större än vad man hade kunnat tro – men med all rätt.

Annons:

Historiskt sett – åtminstone om vi försöker isolera oss till närhistorien – är det här ett möte som borde få håren att försiktigt resa sig på såväl armar som ben på alla hockeyälskare runt om i vårt avlånga land.

Men det går att säga mycket om inledningen på den här säsongen, men en sak som man verkligen inte kan undgå att kommentera är den kräftgång som Växjö Lakers lider av. Efter tio spelade omgångar ligger man fortfarande som jumbo i tabellen i SHL.

Visst, det går att peka på en rad förmildrande omständigheter, men med en målskillnad på -15 och bara sex inspelade poäng på tio omgångar börjar goda råd bli dyra för laget. Det ska extremt mycket till om man ska kunna konkurrera om en slutspelsplats den här säsongen. Det är känslan nu.

Därför åker man förmodligen till Göteborg som enorma underdog – det måste man känna själva . någonting som ställer saker och ting på sin absoluta spets.

Annons:

Ett rakt spel hämtas

Sin vana trogen under 2010-talet har Frölunda visat sig vara ett lag för toppen av tabellen även den här hösten. Det har på intet sätt varit en galen start, men laget tuffar på i maklig takt och gör vad som krävs för att befästa sin position som ett topplag. Just nu ligger man tvåa med tre poäng upp till Rögle BK.

Parallellt med det här går man även starkt i Champions Hockey League där man är klara för nästa fas efter det första gruppspelet. Som bekant är man trefaldiga vinnare av den turneringen. Mäktigt, minst sagt.

Här kan vi inte tänka oss någonting annat än ett formstarkt, allmänt harmoniskt, hemmalag tar den här vinsten ganska lätt.

Frölunda vinner (ordinarie tid) spelas till 1,83 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, torsdag 17/10
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: