Speltips inför HV71 – Frölunda 30/12: Bra slagläge för gästerna

Simon Pålsson Publicerat: 30 december 2019

HV71 gör upp med Frölunda om tre viktiga poäng i SHL. Spelbolagen har hittat en favorit som vi inte riktigt håller med om den 30 december 2019.

Annons:

Den fina traditionen med mycket ishockey i det svenska seriesystemet i mellandagarna har verkligen fått fäste och det känns som att det hela har lyft den här säsongen. På lördagen fick vi se fulla hus runt om i hela Sverige när det skulle spelas SHL-hockey och förväntningarna är även höga inför måndagens omgång dagen innan nyårsafton.

Inte nog med att det spelas massvis med sportsliga intressanta matcher, det är också en dag med full omgång som gör det möjligt att köra dubbla eller trippla skärmar med flera bra matcher som underhållning.

Ett möte som vi känner sticker ut lite på förhand spelas i Jönköping där hemmalaget HV71 får besök av Frölunda. Det här är ett möte som värderas som närmast helt jämnt av spelbolagen, men med en liten fördel för hemmalaget. Det är förmodligen hemmaplansfördelen som är skillnaden.

Men det tycker vi är direkt felaktigt. Frölunda är i våra ögon ett bättre hockeylag och även fall formen inte är den allra bästa litar vi på att göteborgarna gör en stark insats även i Kinnarps Arena på måndagskvällen.

Annons:

Bra värde på bortalaget

Det raka spelet på Frölunda finns en bra bit över 2,50 gånger pengarna hos flera spelbolag och det är ett odds som vi gärna nosar på. Men med tanke på värderingen finns det också ett stort värde i det lite säkrare spelet, där man får pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

För om det är något vi kan tänka oss om den här matchen är det att den blir jämn. HV71 är inget dåligt hemmalag, men Frölunda ska vara det bättre laget över 60 minuter. Då är det rimligen också i deras knä som vi lägger favoritskapet – till skillnad från den värdering som marknaden alltså gör.

HV71 har i för sig två raka vinster mot Frölunda och har därmed vunnit båda mötena i SHL under hösten. I båda matcherna har matchbilden varit synnerligen jämn och det handlar om matcher som kunde ha slutat lite hur som helst. I våra ögon är det här snarare något som triggar Frölunda till att göra en bra match här.

Det ska sägas att båda lagen kommer från en seger i lördags och med den energi det innebär kan det spela roll. Vi är helt öppna med att matchen är vidöppen, men vår magkänsla talar för bortalaget och med tanke på spelbolagens värdering är det också där värdet finns.

Frölunda draw no bet (pengarna tillbaka vid oavgjort) spelas till överraskande höga 1,92 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda draw no bet
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, måndag 30/12
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: