Speltips inför IK Oskarshamn – Färjestad 25/2: Klasskillnad i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 25 februari 2020

IK Oskarshamn har allt annat än bra form, och står nu inför en av säsongens tuffaste matcher hemma mot Färjestad i SHL den 25 februari 2020.

  Rygga speltipset hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

På tisdagar är det nästan alltid många matcher från SHL, och just den här veckan är inget undantag. Det spelas en full omgång under kvällen och det gör att vi kunnat skrapa fram speltips inför tre av matcherna. Ett mycket gynnsamt utgångsläge gäller inför några av matcherna.

Ett möte som sticker ut spelas mellan IK Oskarshamn och Färjestad, ett lag som sannerligen inte haft problem på slutet. Efter att ha varit lite sämre under inledningen på säsongen fick man fart ganska tidigt, och har sedan bara fortsatt att öka. Efter en sämre period över jul- och nyårsperioderna är det nu dags för att smälla till igen.

Som det ser ut just nu är Färjestad tvåa i den totala tabellen, och ser ut att gå in i slutspelet med ett bra utgångsläge. Om man skulle sluta tvåa har man alltså hemmaplansfördel hela vägen fram till en eventuell final. Det får man kalla gynnsamma förutsättningar.

Nu föll man visserligen med klara 4-1 borta mot serieledande Luleå Hockey senast, men i övrigt ä trenden positiv med en hel del vinster mot andra topplag under slutet. Det gör att det är med god energi som FBK kliver in till det här mötet.

Annons:

12-0 under hösten

Minns ni höstens stora smäll för IK Oskarshamn? Efter ett par starka inledande omgångar fick man verkligen bekänna färg i början på oktober, då man tog sig an Färjestad på bortaplan. Det är alltid en svår match, för alla lag, men man kan väl lugnt konstatera att IK Oskarshamn inte hade vad som krävdes för att stå emot. Då slutade mötet hela 12-0.

Efter det har IK Oskarshamn faktiskt en vinst och en förlust mot Färjestad, men i våra ögon råder det inga tveksamheter om att IK Oskarshamn är ett väsentligt svagare lag. Det bevisar sig inte minst i den totala tabellen där man alltså ligger i botten.

Inför det här mötet har IK Oskarshamn en negativ trend och har inte vunnit på många veckor. Allra tyngst i sammanhanget är att IK Oskarshamn föll borta mot bottenkonkurrenten Leksands IF i senaste omgången. Det var det yttersta beviset på att man inte orkar stå emot längre. Säsongen, då grundserien i SHL, är död för deras del.

Färjestad BK vinner (ordinarie tid) spelas till 1,62 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Färjestad vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,62
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19:00, tisdag 25/2
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: