Speltips inför IK Oskarshamn – Rögle BK 7/3: Viktig bortavinst

Simon Pålsson Publicerat: 7 mars 2020

IK Oskarshamn mot Rögle BK i det som är den tredje sista omgången i SHL. Det finns all anledning att förvänta sig underhållning den 7 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är dags för den tredje sista omgången i SHL för grundserien – och det går minsann inte att ha någonting annat än höga förväntningar. Ett möte som verkligen gäller något spelas i Oskarshamn, men tråkigt nog för hemmalaget är säsongen redan körd avseende att säkra kontraktet via grundserien.

Rögle BK har med tre omgångar kvar att spela i stort sett allting i egna händer och har en realistisk chans att sluta tvåa i den totala tabellen. Det var det inte många som kunde tro inför säsongen – och definitivt inte många som kunde tro för ett par år sedan.

Men den resa som hela klubben har haft på flera olika nivåer har inneburit att man är att räkna med på ett sätt man inte varit i närheten av tidigare. Det gör att man nu också kunnat etablera sig som ett givet slutspelslag. Hur snabbt har inte den resan gått?

Just nu går säsongen in i sin mer avgörande fas och det gäller för Rögle BK att hålla igång andan, inte tappa tempo och fortsätta spela bra. Dessutom har man om man vinner sina tre sista matcher en god chans att faktiskt komma tvåa. Det skulle ge hemmaplansfördel hela vägen fram till en eventuell final mot Luleå Hockey. Inte illa.
Annons:

IK Oskarshamn räcker inte till

Det har egentligen varit klart väldigt länge, men nu är det helt definitivt att nykomlingarna IK Oskarshamn behöver använda sig av kvalserien för att försöka rädda sitt kontrakt. Det kommer att bli tufft – var så säkra.

Från Hockeyallsvenskan kommer motståndet bestå av tunga lag som exempelvis IF Björklöven, Timrå IK eller Modo Hockey (om vi får gissa) och det är minsann ingenting som man städar av hur enkelt som helst numera.

Rögle BK har betydligt mer att spela för inför den här matchen, och det är därför vi har höga förväntningar på skåningarna. Rimligen borde man ta chansen att knipa tre poäng i den här matchen också.

Rögle BK vinner (ordinarie tid) spelas till 1,58 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rögle BK vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,58
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, lördag 7/3
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: