Speltips inför Leksand – Brynäs 24/9: Klassikermöte

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2019

Det är fullt fokus på 1×2-marknaden som gäller inför tisdagens enda möte i SHL, som spelas mellan klassiska lag som Leksand och Brynäs den 24 september 2019.

Annons:

Om vi ser till inledningen på den här SHL-säsongen går det egentligen inte att kräva mycket mer i underhållningsväg. Efter ett långt sommaruppehåll är svensk hockey alltså äntligen tillbaka med stor kraft.

Ett lagen som är starka vad gäller att trissa upp intresset för sina egna matcher och hela ligan generellt är såklart Leksands IF, som inför den här säsongen är tillbaka i finrummet. Man har som bekant åkt som en jojo upp och ner mellan SHL och Hockeyallsvenskan, men nu kanske det är dags att etablera sig igen.

På tisdagskvällen spelas bara en enda match från SHL och det blir det klassiska mötet mellan Leksands IF och Brynäs, två lag som har en stark ställning supportermässigt. Här är en intressant sak att notera det faktum att Brynäs nu står på fyra (!) raka vinster mot Leksand. Då räknar vi med en träningsmatch från i somras.

Annons:

Annons:

Bra läge för Brynäs

Vår omedelbara magkänsla när vi såg att dessa båda lag ska göra upp på tisdagskvällen var att det här är ett fint slagläge för Brynäs. Men med lite mer eftertänksamhet ska vi inte underskatta hemmalaget i det här skedet.

Leksand har två vinster på två hemmamatcher så här långt, där Skellefteå AIK och Malmö Redhawks båda fått åka hem segerlösa. Att Leksand i övrigt har två förluster, båda på bortaplan, lägger vi inte samma vikt vid.

Efter ett par brokiga säsonger känns Brynäs, med bland annat Greg Scott tillbaka i föreningen, mer intressant i år. Nu har man i för sig bara en vinst på tre omgångar, men i samtliga matcher har man varit bra med och marginalerna har snarare varit på fel sida.

Här tror vi därför på en mycket jämn historia.

X (oavgjort) spelas till 4,00 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp: 19:00, tisdag 24/9
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons: