Speltips inför Leksand – Malmö Redhawks 14/9: Nyckelmöte direkt

Simon Pålsson Publicerat: 14 september 2019

Vårt huvudsakliga fokus inför lördagens premiär i SHL mellan Leksands IF och Malmö Redhawks hamnar på 1×2-marknaden. Mötet spelas den 14 september 2019.

Annons:

Efter ett uppehåll som har känts urlångt är det äntligen dags för den svenska högstaligan i hockey att återvända till den ordinarie tv-tablån. Som bekant är det här en garanti för att hela tiden kunna hitta spelvärde – dag ut och dag in.

När säsongen är som allra mest intensiv spelas det nästan matcher varje dag – antingen i SHL eller i Hockeyallsvenskan. Det ska erkännas att vi verkligen har saknat den tiden.

Leksands IF och Malmö Redhawks gör upp i premiärmatch i en period på säsongen när man har väldigt svårt att veta vad som går att vänta av dessa båda lagen. Det ska sägas att varken leksingarna eller malmöiterna har funnits i CHL-gruppspelet, varpå det här blir de första tävlingsmatcherna för lagen.
Annons:

Bra slagläge i början

På slutet har Malmö Redhawks förlängt kontrakten med några av sina viktigaste spelare, nu senast Malte Setkov. Det bådar gott inför säsongen. Det lär också behövas med tanke på att malmöiterna i stort sett inte förstärkt truppen.

När en av de stora kvällstidningarna i Sverige valde att ranka de 50 hetaste värvningarna inför säsongen fanns totalt 0 (!) spelare med från Malmö Redhawks. Det är ingenting annat än anmärkningsvärt.

Det ska såklart inte gå att dra för hastiga slutsatser av en sådan lista, men det här betyder att man valt en annan strategi i Malmö Redhawks. Vi är inte övertygade om att det behöver vara helt dumt. Det har funnits fina tendenser i klubbens ansats senaste säsongerna.

Leksands IF kliver in i säsongen med det självklara målet att stanna kvar, men lär få strida om att inte kvala för att hålla sig kvar. Med reservation för säsongsinledningen som kan gå precis hur som helst.

Tidigt på säsongen förväntar vi oss ingen målfest, utan tror på en tät historia.

X (oavgjort) spelas till 4,15 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:15, lördag 14/9
TV:   tvfyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: