Speltips inför Leksand – Rögle BK 18/2: Bra slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 16 februari 2020

Rögle BK gäller som solklar favorit inför matchen borta mot jumbon Leksands IF i SHL, som spelas tisdagen den 18 februari 2020.

  Spela på Rögle BK till 1,72 hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Tisdagshockey står på schemat och den som har koll på hur veckorna brukar se ut vet att det här är en dag för SHL. Därför har vi goda förhoppningar om att få se underhållning även den här tisdagen. Ett möte som sticker ut är det mellan Leksands IF och gästande Rögle BK.

Frågan är om inte Rögle BK är ett av hela säsongens allra mest svårbedömda lag, och inte heller nu efter 40-talet spelade omgångar har vi någon aning om hur bra det här laget egentligen är. Det går inte att veta vad vi ska förvänta oss av Rögle BK egentligen.

I sina bästa stunder visar sig Rögle BK vara ett lag som kan slå nästan alla andra lag – och det lagbygge som Chris Abbott har satt ihop är spännande på många håll. Det finns en grund och en långsiktighet som länge har saknats i Rögle BK.

Men resultaten sviktar och det är inte i alla matcher som man kan räkna med att Rögle BK presterar. Med det sagt har Rögle BK fortsatt en väldigt stark offensiv, och nu på slutet har man fått upp en fin form igen.

Annons:

Rögle BK är vårt tips <7h2>

Faktum är att Rögle BK kommer till den här matchen med en positiv trend på fyra raka vinster, och även fall man har släppt in lite väl många mål på slutet har det trots allt räckt till att man tagit full pott. 12 poäng av 12 möjliga är ingenting annat än imponerande av Rögle BK.

Som läger i tabellen ser ut finns det ingen rast och ingen ro för Rögle BK, som plötsligt klättrat upp och tagit tredjeplatsen. Som ni säkert vet är det snortight i toppen och i stort sett alla lag har chansen att spela slutspel till våren.

Ett lag som däremot inte har den chansen är jumbon Leksands IF, som är ett av totalt tre lag som vi räknar bort helt och som nu ska avsluta säsongen med att försöka rädda sitt kontrakt. Med tanke på att man förlorat sju raka matcher är formen allt annat än särskilt positiv i det här laget.

Det gör att vi måste backa Rögle BK inför matchen. Det raka spelet (ordinarie tid) på Rögle BK spelas till 1,72 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rögle BK vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, tisdag 18/2
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: