Speltips inför Linköping – Malmö Redhawks 1/12: 1X2-spel

Simon Pålsson Publicerat: 29 november 2018

Lördagens huvudmatch i svensk ishockey är utan tvekan mötet mellan Linköping och Malmö Redhawks med nedsläpp redan 15:15.

Annons:

SHL är tillbaka och lördagens huvudmatch är såklart mötet mellan Linköping och Malmö Redhawks. Det går att förstå med tanke på att det här brukar bli ett jämnt, härligt intensivt möte mellan två offensivt skickliga lag.

Efter en väldigt stark inledning på säsongen har det sett allt sämre ut för Linköping under slutet på oktober och hela november månad. Med bara två vinster på sina elva senaste matcher behöver laget få en bättre sjukdomsinsikt och göra någonting åt det allt sämre spelet. Annars riskerar laget att sjunka ytterligare i tabellen.

Efter 22 spelade matcher har laget 35 inspelade poäng och har därmed tappat ordentligt med mark. Det är fem poäng upp till serieledande Luleå Hockey, ett lag som dessutom har spelat en match mindre. Med 49 insläppta mål finns det klara problem med defensiven i Linköping, åtminstone på sistone.

Ett jämnt möte väntar

Nu väntar Malmö Redhawks på hemmaplan, ett lag som har hittat formen på sistone. Med sex vinster på sina sju senaste matcher har Malmö Redhawks åter fått fart på sina skridskor och när spelet ufngerar som det gör nu är skåningarna väldigt svårstoppade.

SHL den här säsongen känns mer öppet än på väldigt många år och därför är det av stor vikt för lag som Linköping och Malmö Redhawks att så snart som möjligt hitta fungerande delar av spelet att bygga vidare på. Det lag som kliver in i vårens slutspel med bäst form kommer att bli riktigt, riktigt giftiga.

Här ser vi framför oss ett jämnt möte mellan två väldigt jämna lag.

X (oavgjort) spelas till 4,30 gånger pengarna. Trots att Malmö Redhawks har bättre form är Linköping svårslagna på hemmaplan.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  15:15, lördag 1/12
TV:   tvfyra logo cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: