Speltips inför Linköping – Rögle BK 22/11: Gästerna kan skrälla

Simon Pålsson Publicerat: 22 november 2018

Rögle BK lever mycket på sin väldigt goda form i SHL-hockeyn och hoppas nu att den ska räcka för att ta poäng även borta mot Linköpings HC.

Annons:

Det är åter och precis som vanligt innebär det en fullspäckad dag med svensk elithockey på allra högsta nivå. När vi närmar oss december månad blir det också ett par intensiva veckor med just SHL inför stundande JVM-turnering bland annat.

Ett möte som sticker ut lite på torsdagen är det möte som avgörs i Linköping mellan Linköpings HC och gästande Rögle BK, ett lag som har sett riktigt bra ut sista veckorna. Ni minns väl hur risiga skåningarna såg ut i början av säsongen? Mot bakgrund av det och den jumboplats som laget länge hade är det väldigt imponerande vad som nu har hänt.

Faktum är att laget vunnit sju av sina nio (!) senaste matcher i SHL och därmed samlat nog med poäng för att klättra ordentligt i tabellen. För närvarande ligger laget stabilt på en slutspelsplats och inte mycket pekar på att de skulle tappa den. Det är nämligen bara fyra poäng upp till Linköping på femteplatsen.

Bra slagläge för RBK

Annat är läget hos hemmalaget som var ett av säsongens mer positiva utropstecken under den första månaden. Då låg laget i topp och såg ut att äntligen gå mot en säsong där de var att räkna med på allvar igen.

Just den biten behöver vi kanske inte utesluta redan, men visst är det anmärkningsvärt att konstatera hur det har gått sedan dess? Sju förluster på de åtta senaste omgångarna har gjort att laget tappat mark i toppen. Svindlande.

Nu kommer ett formstarkt Rögle BK på besök och vi tror att skåningarnas möjligheter att noteras för mål är väldigit goda. Generellt borde en målrik historia ligga nära till hands.

Rögle BK över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,89 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rögle BK över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 22/11
TV:   cmorelivefyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: