Speltips inför Luleå – Frölunda 11/10: Målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 9 oktober 2018

Det blir ett målspel som gäller inför torsdagens möte mellan Luleå HF och Frölunda HC i SHL, ett möte som kommer efter nästan en veckas spelledighet.

Annons:

Efter några spellediga dagar är det åter dags för SHL, där Luleå HF gästas av Frölunda HC uppe i norr. Sett till säsongsinledningen är det här ett intressant möte mellan två lag som fortfarande har en del att bevisa.

Allra värst har inledningen egentligen varit för Luleå HF, som visserligen står på två meriterande vinster i de senaste två omgångarna, men som förlorat fyra av sina inledande sju matcher. Det känns som att lagen fortfarande fumlar lite efter att hitta sin riktiga identitet den här säsongen. Också.

Frölunda vann med fina 6-0 hemma mot det danska blåbärslaget Aalborg Pirates i veckan, då i Champions Hockey League, och fick där äntligen lite offensiv utdelning efter en ganska trubbig inledning på säsongen i SHL. Det kanske var precis vad laget behövde inför fortsättningen, men samtidigt ska man komma ihåg att det var ett väldigt enkelt motstånd. Dessutom på hemmaplan.

Frölunda får det tufft i Luleå

Om vi ser till inledningen på säsongen i SHL har göteborgarna öppnat med fyra vinster och två förluster. Det finns fortfarande en del att jobba på med dominans i det egna spelet, men visst går det att se tendenser av ett Frölunda som blivande topplag.

Luleå kommer hur som helst till torsdagens möte med vind i sin segel efter två meriterande vinster mot Djurgården och Färjestad, med totalt ett insläppt mål på 120 minuter ishockey. Det är just den typen av ishockey som tidigare säsonger gjort norrlänningarna framgångsrika och som de behöver hitta en stabilitet i igen.

Här ser vi framför oss en tät match och gästerna kan få problem att dominera målmässigt.

Frölunda under 2,5 mål spelas till 1,76 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frölunda under 2,5 mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  19:00, torsdag 11/10
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: