Speltips inför Luleå – Frölunda 11/4: Nyckelmatch i semin

Simon Pålsson Publicerat: 11 april 2019

Senast satt speltipset som en smäck. Nu är det dags för semifinal tre mellan Luleå Hockey och Frölunda. Nedsläpp den 11 april 2019 klockan 19:00 gäller.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får du just nu en välkomstbonus om 100% upp till 1000 kronor. Hämta den här!

Annons:

Det börjar brinna ordentligt i knutarna för tvåan från grundserien, Luleå Hockey. Efter en väldigt fin kvartsfinal mot Växjö Lakers, där laget alltså vann med 4-1 i matcher och aldrig var i närheten av att tappa sin plats i semifinalen, ser det tyngre ut mot tunga Frölunda i semin.

Göteborgarna har med sig 2-0 från de två inledande matcherna och kliver in i match tre, som alltså spelas upp i Norrbotten, med gott självförtroende. Nu har spelarna till och med råd att förlora en match utan att tappa greppet om den här matchserien.

Champions Hockey League-mästarna från tidigare i vår har under perioder den här säsongen visat sig vara ett lag som mycket väl kan slå i stort sett alla motståndare. Det är ingen som ifrågasätter deras högstanivå, men är det ett lag som orkar hela vägen in i mål? Det börjar se ut som det allt mer. Att vinna 2-0 hemma senast var ett styrkebesked som heter duga. Då spelades mer av Luleå Hockeys ishockey, men trots det gick hemmalaget segrande ur striden.

Nu räddas spänningen

Luleå Hockey har under hela säsongen varit det lag som kanske tydligast hållit sig till sin egen spelidé och de har också, utan större tvekan, varit det lag som i hela SHL varit bäst på att faktiskt utföra den också. Det är inte ett lag som har samma höjd som några av konkurrenterna, men den defensiva tryggheten har många gånger räckt.

Därför var det inte förvånande att laget slutade delad etta med sina 102 inspelade poäng på 52 grundserieomgångar, där Färjestad gick om på lite bättre målskillnad. Och den fina defensiven har burit frukt även i slutspelet. Nu gäller det bara att ha lite marginaler på sin egen sida inför match tre.

Luleå Hockey har också varit väldigt starka på hemmaplan under hela säsongen och nu tror vi att de äntligen får utdelning även i semifinalen. Spänningen räddas med andra ord i match tre.

Luleå Hockey vinner (ordinarie tid) spelas till 2,14 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Luleå Hockey vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,14 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:00, torsdag 11/10
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: