Speltips inför Luleå HF – Frölunda 29/2: Huvudmatch i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 29 februari 2020

Luleå Hockey kommer alltid att vara favoriter på hemmaplan, men står inför en tuff utmaning när Frölunda gästar i SHL den 29 februari 2020.

  Rygga spelet hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

SHL-lördag på schemat även den här veckan och det spelas fulla omgångar med mycket gottis att välja bland. Runt om i hela landet går det att hitta fina speltips, men vi fokuserar främst på två matcher som sticker ut lite extra enligt vår mening.

Luleå Hockey tar sig bland annat an Frölunda Indians på hemmaplan i det som får anses vara ett stormöte. Det är också ett toppmöte sett till tabellen, och det lär ge en fin fingervisning inför slutspelet.

Som jag ser det är det här nämligen två av de mer troliga vinnarna av SM-guldet senare i vår. Kanske rent av att det här är de två lag som vi allra troligast håller som potentiella mästare.

Frölunda har dessutom en CHL-titel med sig från tidigare i vår, och det gör att man visat sig hålla i avgörande lägen. Där är vi inte riktigt framme än, men vi har ändå förväntningar på den här matchen.

Annons:

Underspelet hämtas

Senast lagen gjorde upp var faktiskt i semifinalen av Champions Hockey League och då var det Frölunda som vann efter att ha vänt på steken i returmötet i Luleå. Med andra ord har man goda minnen från att besöka den norrländska staden.

I övrigt har det spelats mycket intensiva, täta matcher mot varandra. Det har inte gått över fem mål på ett år och då snackar vi alltså totalt fem matcher som har spelats därefter.

Det är en faktor som vi har med oss nu, och med två så starka lag som gärna positionerar sig inför slutspelet kan vi inte se framför oss något annat än en tät historia.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:15, lördag 29/2
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: