Speltips inför Luleå Hockey – Djurgården 11/1: Märkligt odds

Simon Pålsson Publicerat: 11 januari 2020

Luleå Hockey är stora favoriter inför matchen mot Djurgården i SHL, men vi tror att det kan bli en öppen historia åt båda håll.

Annons:

Alla som känner till lördagsschemat i Sverige vet att det också innebär en full omgång i SHL. Det gör att vi kan sätta tänderna i en rad matcher – om vi så vill. Just den här veckan fokuserar vi dock bara på en match när det kommer till speltips från lördagen.

Senare på kvällen kommer Luleå Hockey att ta sig an Djurgården och här tycker vi att spelbolagen har hamnat snett i sin värdering.

För det första är hemmalaget solklara favoriter och det kan tyckas rimligt. Naturligtvis kan vi inte argumentera emot att man har ett lägre odds än sina gäster, men att det är nere på så låga nivåer som 1,70-1,80 tycker vi känns märkligt.

I den senaste omgången föll man nämligen borta mot IK Oskarshamn. Precis som vi hade räknat med fick man alltså det svårt mot bottenlaget, varpå man bröt en lång vinsttrend. Men faktum är att spelet sett allt sämre ut på slutet. Därför kom förlusten inte helt oväntat.

Annons:

Ett överspel på målmarknaden

En annan värdering som spelbolagen gör inför det här mötet är att det ska bli målsnålt. Det härleds såklart till det faktum att Luleå HF traditionellt och under inledningen på säsongen varit ett lag som tydligt prioriterat sin organisation.

Just den här säsongen har man fått bra bit på det sättet att spela och känslan är att man troligen blir ett slutspelslag som går långt. Men på slutet har formen varit sämre och man har släppt in totalt åtta mål på sina tre senaste matcher. Det är en bit över snittet och en illavarslande trend.

Samtidigt vann Djurgården med klara 5-3 senast och ser ut att ha lite positiva vibbar i laget igen. På sina två senaste matcher i SHL har man gjort nio mål. Det är alltså inte ett lag som känns uddlösa som nu gästar Luleå.

Över 4 mål (asian handicap) kan spelas till svindlande 1,76 gånger krämen hos Unibet. Det spelar vi alla dagar i veckan.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, lördag 11/1
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: