Speltips inför Luleå Hockey – Växjö Lakers 30/3: Spiken i kistan

Simon Pålsson Publicerat: 29 mars 2019

Luleå Hockey är bara en seger ifrån att säkra en plats i årets semifinal. Växjö Lakers behöver bara besegras en gång till. Det tror vi i vårt speltips inför den 30 mars.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får läsare hos Spelbloggare.se en unik välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Det är dags för det femte och potentiellt helt avgörande mötet mellan Luleå Hockey och Växjö Lakers. Nu är frågan om förra årets mästare, Växjö Lakers, kan göra det som fortfarande är en synnerligen ovanlig prestation och vända ett 3-0-underläge i ett SM-slutspel?

För trots att laget alltså vann SM-guld förra säsongen efter att ha varit helt dominanta under egentligen hela säsongen, då både grundserien och efterföljande slutspel, har den här säsongen varit allt annat än perfekt. Det lossnar inte för laget och dessvärre har slutspelet inte varit något undantag.

Luleå Hockey var också en tuff lottning att få i kvartsfinalen och när Växjö Lakers dessutom har en hel del stolpe ut blir det svårt att hålla jämna steg med laget. Det började i den första matchen då laget alltså föll efter att ha släppt in mål med någon minut kvar att spela och följdes sedan upp med förlust efter förlängning. Tungt värre.

Tröstvinsten räcker inte

Senast vann Växjö Lakers efter förlängning på hemmaplan och kunde tack vare det rädda livet på sig själva i årets slutspel. Nu står det plötsligt 3-1 i matcher och laget höll sig därigenom över vattenytan. Men med det sagt är det fortfarande en lång och snårig väg till en eventuell semifinal.

Luleå Hockey har å sin sida imponerat redan från säsongsinledningen och har egentligen kunnat bygga vidare på allt det som såg så fint ut under säsongens inledande fas. Nu är defensiven fortsatt lika stark och spelarna ser riktigt slutspelstaggade ut. Det är värt att ha med sig.

Här känns det som att spiken i kistan ligger nära till hands.

Luleå Hockey att vinna (ordinarie tid) spelas till 1,96 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Luleå Hockey vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  18:00, lördag 30/3
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: