Speltips inför Luleå – Rögle BK 26/2: Ovanligt spel

Simon Pålsson Publicerat: 26 februari 2019

Det är inte helt vanligt att speltipset inför Luleå Hockeys matcher är ett överspel, men så är fallet inför mötet med Rögle BK i SHL.

Annons:

Med full omgång på en tisdag och flera intressanta matcher är det helt givet att SHL hamnar i fokus den här kvällen. Märk väl att det inte heller spelas särskilt mycket fokus runt om i Europa den här dagen, varpå SHL blir än viktigare ur en spelsynpunkt. Vilka godbitar finns det egentligen att hitta?

Här fokuserar vi på mötet mellan två av lagen som varit allra mest formstarka på senare tid, men på lite olika sätt. Luleå Hockey fortsätter att imponera med sin väloljade lagmaskin och även fall det inte direkt sprudlar i den egna offensiven finns det en väldigt stark organisation att vila på. Det är ofta den – alltså den starka defensiven – som gör att laget går segrande ur striden.

Efter ett par tunga säsonger är känslan att Luleå Hockey nu på allvar är en kandidat till att gå hela vägen. Men som bekant är det mycket kvar att spela och det gäller egentligen att toppa formen korrekt. Just nu? Nej, då räcker det att bara hålla jämna steg med övriga lag för att bibehålla sin plats. Luleå Hockey gör däremot lite mer än så. Imponerande.

Underskatta inte Rögle BK

Efter att i flera säsonger ha varit ett givet bottenlag i SHL är det många som nu ser ner lite på Rögle BK och kanske också deras sätt att spela. Det har varit ett fysiskt lag som många gånger angränsar till att spela lite fult och som ofta spelar på motståndarnas svagheter snarare än sina egna styrkor. Det har å andra sidan visat sig lyckosamt vad gäller att förnya sitt kontrakt.

Men under nye sportchefen Chris Abbott har laget sett allt mer spännande ut och under den här säsongen ser vi stora framsteg. På senare tid – efter en riktigt svag säsongsinledning – ser det nu direkt lovande ut. Formen sista veckorna är god med vinster mot tunga elefanter som HV71, Linköping och Färjestad. Inte illa pinkat.

Därför tror vi att gästerna sätter en klar prägel på den här tillställningen. Det är standard att blicka mot underspelen när Luleå Hockey spelar – men just den här gången tror vi på något annat. Rögle BK kommer att försöka göra matchen till sin egen.

Över 4,5 mål spelas därför till 1,84 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, tisdag 26/2
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: