Speltips inför Malmö Redhawks – Brynäs 13/11: Giftigt möte

Simon Pålsson Publicerat: 13 november 2018

Det kan bli åka av i tisdagens möte mellan Malmö Redhawks och Brynäs IF i SHL. Här har vi två lag som mår bra av en öppen historia – igen.

Annons:

De senaste säsongerna har vi gjort oss allt mer vana vid att skånska Malmö Redhawks blandar sig i striden om slutspelsplatser och hela vägen fram till att de åker ut faktiskt är ett reellt hot. Det har i många säsonger funnits en anmärkningsvärt hög högstanivå hos skåningarna, utan att för den sakens skull vara en kandidat till att gå hela vägen på grund av för stor ojämnhet.

den här säsongsinledningen har till stora delar varit likadan, men när SHL nu saknar riktigt självklara dominanter känns det som att Malmö Redhawks på allvar har en bättre chans än på länge att hävda sig hela vägen in i mål. Det ska bli intressant att följa under våren.

Efter säsongsinledningen står det klart att skåningarna fortfarande är med i kampen om att sluta bland de absolut bästa lagen i grundserien och just nu är formen också relativt god. Ett par förluster på bortaplan mot Färjestad och Frölunda senast oroar lite – det är den här eviga frågan om för många insläppta – men på det stora hela är formen ok.

En offensivt inriktad match

Ett lag som i enlighet med principen som verkar vara given under den här säsongen i SHL faktiskt glider med i tabellen utan att göra för mycket väsen av sig är Brynäs. I sina bästa stunder spelar laget en ishockey som gör att det känns som att de blir att räkna med, men även här finns problem med lite för många insläppta mål. 43 insläppta är faktiskt ett så svagt resultat att bara två lag (jumbolagen Timrå och Mora) har ett sämre facit så här långt. Det är på alla sätt anmärkningsvärt.

Denna gång åker Brynäs ner till Malmö med en förhoppning om att faktiskt störa hemmalaget, inte minst med tanke på att det höll på att sluta med vinst senast de var nere i Skåne. Den 18 oktober förlorade laget med 4-3 efter en mycket tät match mot Malmö Redhawks. Vi tänker oss någonting liknande igen.

Här tror vi på en öppen historia och det kan gynna Brynäs.

Brynäs över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,89 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Brynäs över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, tisdag 13/11
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: