Speltips inför Malmö Redhawks – Frölunda 25/3: Revansch

Simon Pålsson Publicerat: 25 mars 2019

Malmö Redhawks föll i det första mötet, men har nu möjligheter att kvitterat till 1-1 mot Frölunda i SM-slutspelet. Speltips väntar inför match 2 den 25 mars 2019.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Skarpt läge direkt i stundande SM-slutspel där vi efter ett par åttondelsfinaler som aldrig lyfte eller gav någon vidare spänning alltså nu spelar kvartsfinaler. Där finns ett par matcher som sticker ut en hel del, inte minst den mellan Malmö Redhawks och Frölunda.

Det är nämligen ett möte som varit riktigt infekterat i ett par säsonger nu och som kulminerade med slutspelsserien förra säsongen då Malmö Redhawks slog ut Frölunda redan i kvartsfinalen efter två tunga vinster på bortaplan under den matchserien. Den slutade för övrigt 4-2.

Nu ligger Malmö Redhawks under med 1-0 i matcher efter en stjärnsmäll senast, 4-0 i Scandinavium. Då är frågan hur skåningarna reagerar på det.

– Vi gör en bra förstaperiod. Vi får vara nöjda med 4-0, berättade en väldigt glad Pathrik Westerholm enligt Hockeysverige efter den första matchen. Nu ska han och hans lagkamrater alltså ta sig ner till Malmö och av allt att döma väntar en helt annorlunda typ av match här. Den inställningen som den första matchen, bekväma 4-0, kan ge bortalaget kan bli förödande. Är koncentrationen på plats?

Full fart framåt

Malmö Redhawks har i ett par säsonger gjort sig kända som ett lag med stark offensiv prägel och som snarare vinner sina matcher genom att dominera mot motståndare, snarare än att täta bakåt och försöka vinna den vägen. Förmodligen är det utvecklande att också våga spela själva.

Det har gjort att skåningarna går på en del minor – att förlora med hela fyra puckar i den första matchen i en kvartsfinal är exempelvis inget vidare – men det finns också mycket mer att ta av. En motreaktion kan mycket väl ligga nära till hands här.

Hemma i Malmö Arena kommer hemmalaget att ha en annan självklarhet i sitt spel och det är vad vi väntar oss att få se i den här matchen. Den blir mer öppen. Åt båda håll då vill säga.

Båda lagen göra minst 2 mål spelas till 1,76 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra minst 2 mål
Odds:  1,76  (Jämför alla odds)
Bolag:   Betsson
Spelstopp:  19:00, måndag 25/3
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: