Speltips inför Malmö Redhawks – Frölunda 31/10: Rivalmöte

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2019

Malmö Redhawks har goda chanser att skrälla till sig poäng hemma mot topplaget Frölunda, som har hysteriskt bra form.

Annons:

Frölunda mot Malmö Redhawks är en sedvanlig höjdarmatch när det är dags för SHL-action. Med en fullmatad torsdag finns det en hel att välja bland, men vårt val hamnar bland annat på den här matchen.

För här finns det flera spelmässigt intressanta aspekter att väga upp.

En sak är att Malmö Redhawks haft svårt att hitta en jämnhet i sina prestationer under säsongen, men i sina bästa stunder spelar en fin hockey. Samtidigt klappat man igenom med tunga förluster mot Luleå, Frölunda och Djurgården bara sista veckorna. Samtidigt som man då åker upp till Gävle och plockar en 5-2-seger senast. Det går snabbt i hockey.

Frölunda då? Sin vana trogen är man ett topplag som samtidigt gör det bra i Champions Hockey League. Den här säsongen har man sakta men säkert letat sig upp i toppen av tabellen. Detta mycket tack vare den fina form som man har just nu.

Just nu står Frölunda på totalt åtta (!) raka vinster i alla tävlingar och plötsligt har spelarna nog, åtminstone för en stund, glömt hur det är att förlora. Det gör att man har enormt självförtroende när man åker ner till Malmö Arena.

Annons:

Alltid heta matcher

Det finns en synnerligen lång tradition av att spela intensiva matcher mellan Frölunda och Malmö Redhawks, två lag vars rivalitet vuxit betänkligt sista säsongerna. Det bottnar inte minst i det faktum att man har lottats att spela mot varandra i slutspelet. Det är sedan gammalt att sådana matcher blir lite extra heta.

Frölunda har nu fyra (!) raka vinster mot skåningarna, men annars är faktiskt Malmö Redhawks ett av få lag som haft förmågan att skrälla mot Frölunda under deras storhetstid. Det finns något oberäkneligt över det skånska laget som man helt enkelt inte riktigt kan hantera i Göteborg. Åtminstone inte alltid.

Det här gör att vi har höga förväntningar inför den här matchen. Det finns någonting som talar för att det här bli en ganska öppen, frejdig historia trots allt.

Över 4,5 mål spelas till 1,70 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 31/10
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Annons: