Speltips inför Malmö Redhawks – Timrå 18/11: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 18 november 2018

Malmö Redhawks åkte på en ordentlig stjärnsmäll mot Skellefteå AIK senast och vill nu studsa tillbaka för att inte riskera att hamna i trångmål när Timrå IK gästar.

Annons:

Det står bara ett enda möte på söndagens schema och då är det alltså SHL vi pratar om. Det som på lördagen är en närmast full omgång fullbordas sedan med söndagens möte mellan Malmö Redhawks och Timrå IK.

Det här är två olika skäl är lite skakade just nu. För Timrås del handlar det om att inledningen på säsongen inte riktigt varit vad de hade hoppats på och de parkerar i bottenstriden efter närmare 20 omgångar. Det behöver inte vara så oroväckande, men snart är det dags att få fart på skridskorna igen.

Det som möjligen kan tala för att laget är på gång är vinsten mot bottenkonkurrenten Mora IK senast. Den var kanske inte så imponerande i sig, men det faktum att laget tog en efterlängtad vinst kan ge en boost i rätt riktning. Dessutom mot ett sådant lag som Mora IK. Förmodligen mycket stärkande för gruppen.

Gästerna har slagläge

Malmö Redhawks då? På det hela taget har skåningarnas säsongsinledning faktiskt varit ganska bra och det syns att det här är ett lag som hör hemma i ett slutspel. Samtidigt verkar det helt omöjligt att tvätta bort den där stämpeln av att vara ett ojämnt lag. Den tesen bekräftas nämligen om och om igen.

I senaste matchen förlorade ett skadedrabbat Malmö Redhawks med hela – håll nu i alla hattar du har att tillgå – sinnessjuka 9-0 mot Skellefteå AIK. Låt det sjunka in lite.

Det var ett rejält bottennapp och det har stormat ordentligt kring laget efter det, men känslan är att det sätter fingret på defensiven stora bekymmer. Det bör även ett lag som Timrå kunna utnyttja.

Timrå IK över 1,5 mål spelas till 1,65 gånger pengarna hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Timrå IK över 1,5 mål
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  14:00, söndag 18/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: