Speltips inför Modo Hockey – Timrå IK 12/2: Nyckelmöte

Simon Pålsson Publicerat: 12 februari 2020

Det är ett nyckelmöte som kan komma att avgöra hela slutet på den hockeyallsvenska säsongen som spelas mellan Modo Hockey och Timrå IK.

  Spela timrå draw no bet till oddset 2,75 hos casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har sannerligen inte varit enkelt att hitta negativa saker med den här säsongen i HockeyAllsvenskan, som varit en av de mer spännande på många år. Det som man trodde inför säsongen har helt enkelt blivit någonting helt annat.

I toppen ser vi nu ett antal lag som bör ha en reell chans på att nå SHL. Detta eftersom botten i SHL inte är den bästa, och att skillnaderna mellan ligorna inte är så stor som många vill göra gällande. Det är åtminstone vår känsla.

Hur som helst har vi IF Björklöven längst upp i topp, med Modo Hockey, Timrå IK och BIK Karlskoga som övriga riktiga topplag. Nu möts de två förstnämnda och det tror vi kan bli en riktigt kittlande tillställning.

Rent poängmässigt är det en extremt viktig match mellan de två bästa lagen, vid sidan om IF Björklöven, som båda har en reell chans att faktiskt ta sig upp ett hack. Dessutom är det så att Modo Hockey just nu bara är sex poäng bakom. Vid en vinst här är avståndet nere vid en enda match – en enda seger – och tre poäng. Det säger en del.

Annons:

Mål i fokus

Modo Hockey har utan tvekan varit det mer spännande laget den här säsongen, med en väldigt bra offensiv och ett ungt lag som imponerar. Det är en klassisk förening som många gärna ser tillbaka i SHL, och kanske är det lite vad som driver laget just nu.

Avståndet upp till IF Björklöven är i för sig inte mer än nio poäng, men vi tror att det är lite för mycket för att det ska vara realistiskt att man tar igen det. Snarare tror vi, som vi varit inne på tidigare, att det blir en strid om andraplatsen.

Nu vann Modo Hockey i för sig senast, men annars har trenden varit försiktigt negativ på slutet. Man släpper in för många mål. Timrå IK däremot har radat upp tre raka vinster och vann med hela 4-0 hemma mot topplaget BIK Karlskoga senast. Imponerande.

Timrå IK draw no bet spelas därför till 2,75 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Timrå draw no bet
Odds: 2,75
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 19:00, onsdag 12/2
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: