Speltips inför Örebro HK – IK Oskarshamn 11/2: Målspel i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2020

Det blir fullt fokus på målspelet inför tisdagens möte mellan Örebro Hockey och IK Oskarshamn i SHL. Mötet spelas den 11 februari 2020.

  Spela över 5,0 mål (asian) till oddset 1,80 hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är tisdag och den som hänger med i svängarna vet att det också innebär full omgång i det som är Sveriges bästa liga för ishockey. Hockeyallsvenskan må vara väldigt intressant och underhållande, men det är såklart i SHL som vi får se bäst i hockey.

Men med det sagt ska sägas att det faktiskt går att hitta bra spelvärde både i SHL och ett steg längre ner i seriesystemet. Ett möte som sticker ut den här tisdagen spelas mellan topplaget Örebro Hockey och nykomlingarna IK Oskarshamn.

Det var helt väntat att IK Oskarshamn skulle ligga i botten, men eFter en starkare period på slutet är man trots allt inte jumbo. Nu är man två poäng före Leksand och faktum är att det bara är fem poäng upp till Linköping.

Med en tredjedel – i grova drag – kvar av säsongen kan det fortfarande hända mycket. Den stora målsättningen för IK Oskarshamn är såklart att säkra nytt kontrakt, och allra helst gör man det redan nu innan kvalserien. Det vore skönt att slippa det där.

Annons:

IK Oskarshamn kan skada motståndarna

Örebro Hockey då? Jo, under lång tid såg man ut att göra en fantastisk säsong och hade rent av häng på att vara ett av de absoluta topplagen. Men nu har verkligheten kommit ikapp laget och man har tappat lite mark.

Det blir tydligt att skillnaderna mellan lagen inte är så stora i år och inför slutspelet känns det i princip som att alla lag – ja, nästan alla lag som går dit – faktiskt kan gå hela vägen. Det gör det oerhört viktigt att pricka formen när allt ska avgöras.

IK Oskarshamn kommer såklart inte att vara där, men vi tror att man kommer kunna hota Örebro Hockey nu. Det är nämligen det av topplagen som fortsätter att släppa in lite för många mål. Och definitivt lite för enkla mål.

Över 5 mål (asian handicap) spelas därför till 1,80 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 19:00, tisdag 11/2
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: