Speltips inför Örebro HK – Rögle BK 26/9: Inriktning på målen

Simon Pålsson Publicerat: 26 september 2019

Speltips, rekar och odds är det vi skrapat fram inför torsdagens intressanta möte i SHL mellan Örebro HK och Rögle BK.

Annons:

SHL-torsdag står på schemat och för egen del innebär det som bekant att man lägger sig raklång i tv-soffan med flera skärmar tillgängliga för att ha koll på så många matcher som möjligt. Det är ett sätt att konsumera ishockey i svensk toppklass som fler borde ta efter.

Den här torsdagen är dessutom någonting extra ur spelsynpunkt, med ett Smålandsderby där nykomlingarna IK Oskarshamn bör ha bra skrälläge och ett intressant möte mellan Örebro HK och Rögle BK som lätt glöms bort.

Som bekant är det här två lag som inte är i det konstanta mediabruset och det gör att den här matchen nog riskeras missas av många. Det är lite synd. För i vår värld finns det mycket som talar för mål, mål och åter mål här.

Rögle BK har inlett säsongen ganska lovande, med tre vinster och en förlust. Det var en ordentlig plump när man föll med märkliga 0-1 hemma mot IK Oskarshamn, men det är desto mer imponerande att man gjort elva mål på tre möten med HV71, Malmö Redhawks och Linköping.

Annons:

Alltid målrikt mellan lagen

Örebro HK har sin vana trogen spelat matche som varit väldigt mycket upp, ner, hit och dit. Det går inte att anklaga det här laget för att vara jämnast i serien direkt. Det vore en direkt lögn.

Med det sagt inledde man starkt med en tung bortavinst mot Färjestad (6-4) och sedan en vinst mot Luleå (2-1) innan man föll mot Djurgården och Frölunda i två målrika matcher. Känslan är att det börjar bli dags för revansch nu.

Det här är två lag som nästan uteslutande spelar målrika matcher mot varandra. De två senaste har slutat med sju respektive åtta mål. Det är ingen slump.

Över 4,5 mål spelas till 1,86 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 26/9
TV:    cmorelivetre logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: