Speltips inför Rögle BK – Djurgården 10/10: Toppmöte i SHL

Simon Pålsson Publicerat: 10 oktober 2019

En tät historia är det som troligen väntar i toppmötet mellan Rögle BK och Djurgården i SHL på torsdagskvällen.

Annons:

SHL är tillbaka på torsdagskvällen och det som väntar är en så kallad klassisk SHL-torsdag med full omgång. Ett möte som verkligen sticker ut är det mellan Rögle BK och Djurgården, två lag som öppnat starkt och är med i toppen. Allra längst upp hittar vi Rögle BK med 19 poäng på åtta omgångar.

Det finns såklart många delförklaringar till att Rögle BK varit så lyckosamma under inledningen på säsongen, men klart är i alla fall att flera spelare har steppat upp när det har behövts. Det är fortfarande så att ishockey i vissa, ganska stora, delar är en individuellt präglad sport där enskilda spelare kan göra stor skillnad.

Mot bakgrund av det är det såklart viktigt att Dennis Everberg redan tryckt in sex mål för sitt lag, någonting som räcker för att leda skytteligan i hela SHL. Dessutom finns Kodie Curran på delad andraplats i poängligan. I målvaktsligan finns det bara fyra målvakter som varit hetare än Roman Will mätt i räddningsprocent.

Den sportsliga ledningen med Chris Abbott i spetsen har lyckats sätta ihop en spelartrupp som känns mycket spännande och baserat på inledningen av säsongen ser det lovande ut för skåningarnas del.

Annons:

En tät match väntar

Djurgården å sin sida har 15 inspelade poäng efter åtta omgångar och har sett starkare ut på slutet än precis i inledningen av säsongen. Sommaren var ganska stormig med flera spelare som tvingades lämna eller valde att lämna, varpå man stöpt om lite i spelartruppen även inför det här året. Det gör att det såklart tar några omgångar för att få alla bitar på plats.

Senast vann Djurgården borta mot Luleå med uddamålet och har nu ett par fina insatser bakom sig. Det som varit signifikativt för många av lagets matcher är att de blir täta och jämna. Det är ett svårslaget lag även den här säsongen.

Rögle BK är rättmätiga favoriter här, men vi tänker oss nog trots allt en ganska jämn historia nere i Ängelholm.

X (oavgjort) spelas till 3,95 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, torsdag 10/10
TV:   cmorelivefyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: