Speltips inför Rögle BK – Djurgården 7/3: Självklart målspel

Simon Pålsson Publicerat: 6 mars 2019

Det står viktiga poäng på spel i SHL:s slutspelsjakt. Därför dukar vi upp ett speltips inför mötet mellan Rögle och Djurgården den 7 mars 2019.


Annons:
Hos Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

Det är skarpt läge i SHL med fyra omgångar kvar av grundserien. Den här säsongen känns mer spännande än på väldigt många år, med flera lag som fortfarande inte har säkrat en plats i slutspelet. Just nu har egentligen samtliga lag någonting att spela för, sånär som på Timrå IK och i princip grannarna från norr, Mora IK.

Men två lag som definitivt har mycket kvar att spela om är Rögle BK – är det säsongens mest positiva överraskning? – och Djurgården. För hemmalaget handlar det fortfarande om att ta några poäng till för att säkert få spela slutspel senare i vår. Just nu har laget fyra poäng till godo på lagen precis utanför slutspelsstrecket.

Hos bortalaget handlar det om att försöka gå direkt till en kvartsfinal. Här har laget fyra poäng ner till Skellefteå AIK. Det finns också chanser att ta sig upp på en fjärdeplats, som skulle innebära en betydligt mer bekväm resa fram till en eventuell SM-final.

Två lag som går för det

Det här är också två lag som påminner en hel del om varandra rent spelmässigt. Det är lag som snarare har sin styrka i offensiven än i defensiven. Det går faktiskt att påstå att både Rögle BK och Djurgården släpper inte lite för många mål.

Det som är något oroande för skåningarna är den allt svagare formen. Just nu står laget på fem förluster på sina sex senaste, där just antalet insläppta mål är det stora problemet. Väl tillbaka på hemmaplan räknar vi med att skåningarna verkligen går för vinsten igen.

Djurgården har inte heller någon strålande form och hann bara med fyra vinster i hela februari månad. Inget vidare facit. Å andra sidan har laget motivation på topp att försöka vinna den här matchen.

Över 4,5 mål spelas därför till 1,82 gånger såsen hos SHL:s huvudsponsor Betsson!

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:00, torsdag 7/3
TV:    spoartkanalen logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: