Speltips inför Rögle BK – Färjestad BK 13/11: Tufft läge för skåningarna

Simon Pålsson Publicerat: 13 november 2018

Det kan bli tal om en hel del mål när tisdagens möte mellan Rögle BK och gästande Färjestad BK ska avgöras i SHL. Ett oväntat tight möte på förhand.

Annons:

Det går att rikta tisdagens strålkastare mot Ängelholm där hemmalaget Rögle BK hoppas bygga vidare på sin fina trend från hösten när Färjestad BK kommer på besök. Det här är ett möte som på alla sätt är intressant för den som kanske inte vill se ett helt ensidigt möte.

Baserat på säsongsinledningen den här hösten kändes det helt givet att Rögle BK även den här säsongen skulle behöva slåss med näbbar och klar för att klara ett nytt kontrakt. Inledningen var verkligen helt under isen, men nu har laget så sakteliga rest sig från de döda och har nu rätt fin form på sistone.

Efter 15 spelade matcher har laget 20 inspelade poäng och har i och med det bara två poäng upp till förra årets mästarlag Växjö Lakers. Det är på alla sätt anmärkningsvärt. Rent formmässigt står laget nu på fyra raka vinster och har varit bra med i sina flesta matcher från oktober månad och framåt. Det är målskyttet som förbättrats avsevärt och det leder inte sällan till större chanser att hävda sig. Såklart.

Spel på målmarknaden

På tisdagen väntar ett Färjestad BK med ambitioner om att utmana om SM-guldet på allvar på hemmaplan och hur mycket det än må vara en stor utmaning är det också ett motstånd som inte helt fått upp farten än. 24 inspelade poäng gör att laget bara är fyra poäng före skåningarna och det är såklart inga avstånd så här tidigt.

43 gjorda mål gör FBK till ett av de mer målstarka lagen, men samtidigt släpps det in lite väl många mål. På sistone har laget vunnit fem av sina sju senaste matcher där det vanligtvis går betydligt sämre på bortaplan. Då har Färjestad en tendens att läcka lite väl.

Här tror vi att Rögle BK har vittring på nya poäng och vågar gå för vinsten på allvar. Det öppnar upp matchen.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,91 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, tisdag 13/11
TV:   [cmorelive5]
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: