Speltips inför Rögle BK – Linköping 29/2: Skottdagen

Simon Pålsson Publicerat: 29 februari 2020

Rögle BK kommer in i matchen mot Linköping som klar favoriter, och någonting annat vore konstigt med tanke på den fina trenden på slutet.

  Rygga spelet hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för lördag och den som har koll på svensk hockey vet att det innebär flertalet heta matcher. Den som verkligen gillar att sätta tänderna i en hockeyomgång kollar med fördel på lördagens utbud. Här finns nämligen allt man kan önska.

Ett möte som sticker ut i våra ögon – då i ett bettingperspektiv allra främst – är det möte som spelas i Lindab Arena. Där kommer hemmalaget Rögle BK att försöka ta sin fina trend vidare när Linköping gästar.

Det här två lag som i stora drag stått för helt motsatta säsonger hittills. I det ena lägret har vi ett lag, Rögle BK, som motsvarat förväntningarna med råge och som de facto snarare överträffat dem.

I den andra ringhörnan har vi ett Linköping som har fortsatt sin nedåtgående trend och som varit en besvikelse. Det är alltså ett helt annat ljud i deras omklädningsrum och kring laget – må vi förmoda.

Annons:

Rögle BK vinner i SHL

Det här blir också fjärde gången under säsongen som lagen gör upp, och då är det faktiskt så att Linköping vunnit två av tre matcher. En aning oväntat – men också ett bevis på att Rögle BK i perioder inte varit så starka.

Nu har skåningarna däremot hittat formen på slutet och har med sig en fin vinst inför den här matchen. Rent av står man på tre segrar sista två veckorna (och två förluster) inför det här mötet – ett bra facit som ger självförtroende.

Linköping däremot föll igen senast och även fall trenden är på uppåtgående just nu sista veckorna är det här en säsong som inte går till historien av ett bra skäl. Däremot är hotet om nedflyttningen nu i princip helt borta.

Rögle BK vinner spelas till 1,67 gånger såsen hos Unibet. Då är det under ordinarie tid som gäller.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rögle BK vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,67
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, lördag 29/2
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: