Speltips inför Rögle BK – Mora IK 17/11: Bra slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 14 november 2018

Det blir fullt fokus på mötet mellan Rögle BK och Mora IK, en match som hade kunnat vara en bottenmatch men som nu har en tydlig favorit.

Annons:

Det spelas ishockey på den lätt märkliga tiden 14:45 på lördagseftermiddagen men inte protesterar vi för det. Här går det att hitta mycket härligt spelvärde från lördagens matcher på den svenska hockeyscenen. Bland annat djupdyker vi i ett möte på skånsk mark.

Där kommer Rögle BK att ta sig an det som är seriens tydliga jumbo Mora IK. Det har känts som ett år där Mora IK inte riktigt har varit helt förberedda för att klara sig i SHL. 17 omgångar in i säsongen står laget fortfarande på två segrar efter full tid. Det är på många sätt anmärkningsvärt.

55 insläppta mål är inte heller något vidare facit och inte heller går det att se någon ljusning i sikte. Visst, prestationerna har sett lite bättre ut på senare tid, men med fem förluster på de sex senaste matcherna finns det uppenbarligen mycket kvar att jobba på.

Att då ta sig till Ängelholm för att möta ett alltid svårspelat Rögle BK är inte det enklaste.

Hemmalaget blir för starka

Inledningsvis den här hösten såg Rögle BK alldeles för svaga ut och det såg ut som ytterligare ett i raden av år där vi skulle få se skåningarna slåss för sitt liv långt ner i tabellen. Men den skakiga starten har nu mynnat ut i en väldigt bra form som gjort att Rögle BK plötsligt ligger nia i den jämna tabellen.

Med ett par vinster till kan laget utan större ansträngning studsa upp ett par placeringar och baserat på formen är det inte omöjligt att just så sker. Med fem vinster på sina sex senaste matcher är formen väldigt god och kontrasten mot den resultatrad som Mora IK presenterar kunde inte varit tydligare.

Här litar vi på att det starka hemmalaget Rögle BK fortsätter sin trend med hemmavinster.

Rögle BK vinner (ordinarie tid) spelas till 1,87 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Rögle BK vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,87  (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  14:45, lördag 17/11
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: