Speltips inför Rögle – Örebro 11/10: Ett givet målspel

Simon Pålsson Publicerat: 9 oktober 2018

Det blir fullt fokus på målmarknaden inför torsdagens möte mellan den formsvaga jumbon Rögle BK och gästande Örebro HK.

Annons:

De senaste säsongerna har vi gjort oss mer eller mindre vana vid att både skånska Rögle BK och Örebro HK är lag som harvar omkring i de nedre regionerna av tabellen i SHL, utan att på allvar vara aktuella för ett slutspel, eller åtminstone ett lyckat slutspelsäventyr.

Baserat på den här säsongsinledningen går det att konstatera att Rögle BK av allt att döma inte kommer att vara med i sådana diskussioner den här gången heller. Skåningarna får nog snarare rikta in sig på att säkra nytt kontrakt så snabbt det bara går.

Efter sex omgångar står laget fortfarande på noll vinster och kommer alltså till den sjunde omgången med sex (!) raka förluster. Det är svindlande svagt, även fall den spelmässiga insatsen i vissa matcher varit klart bättre än vad resultatraden säger.

Nu smäller det till med mål

Örebro HK har å sin sida varit lite av säsongens positiva överraskning, men har så svårt att tvätta bort stämpeln som ett svårplacerat, ojämnt och lätt instabilt. Ena omgången slår laget på stort och bortaslår regerande mästarna Växjö Lakers, för att därefter förlora med hela 5-1 mot ett formsvagt Malmö Redhawks på hemmaplan.

Det är ingenting annat än besvärande att vara så ojämna. Men med fyra vinster efter sex omgångar är det kanske ändå läge att fokusera på det positiva.

Nu tror vi att Örebro HK åker till Ängelholm med goda förhoppningar om att ta sin femte seger och vi räknar därför med ett offensivt bortalag. Hemmalaget tänker också bjuda upp till dans och kanske får vi se den där målexplosionen nu? Det känns som att den ligger och pyr.

Över 4,5 mål spelas till 1,79 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 11/10
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: