Speltips inför Skellefteå – Djurgården 18/10: Härligt toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 18 oktober 2018

Djurgården har öppnat säsongen lovande, men det har egentligen också Skellefteå AIK gjort. Vilka vinner torsdagens möte i SHL?

Annons:

Det är äntligen SHL-torsdag igen och som vanligt väntar full omgång från svensk hockeys finrum. Det gör att det minsann gäller att köra många skärmar för den som gärna har full koll på allting som händer och sker under kvällen.

Det möte som i våra ögon sticker ut allra mest är det mellan Djurgården och Skellefteå, som dels är lite av ett toppmöte, men som också borde bli det. Båda lagen har i sina bästa stunder sett riktigt starka ut och om de får rätt på stabiliteten kommer de båda finnas med långt upp i grundserien.

För närvarande är det som bekant Linköping tätt följda av Malmö Redhawks som har ett litet grepp i toppen, men strax bakom hittar vi ändå lag som Djurgården och Skellefteå. En vinst här skulle göra att de hakar på i toppen. Det känns dock som att båda lagen är givna topp 6-lag när vi väl ska summera hela grundserien senare i vår.

Om vi får gå händelserna i förväg….

Jämnt möte väntar i Skellefteå

Skellefteå AIK har öppnat säsongen med tre vinster och en förlust under ordinarie tid. Därtill har laget tre förlängningsvinster på fyra försök. Det är ändå anmärkningsvärt att fyra av lagets matcher gått till förlängning. Det säger en del om oförmågan att köra över motståndet, såvida det inte är hopplösa bottenlaget Rögle BK som gästar.

Djurgården har i för sig bara två matcher som gått lite förlängning, men har lite samma tendenser när det gäller jämnheten i sina prestationer. Ena veckan kör laget över Örebro HK på bortaplan, för att sedan ha svårt att hänga med i dubbelmötet med finska Tappara i CHL. Det var väl i för sig en rejäl skopa dålig motivation i de matcherna också.

Här ser vi framför oss en mycket jämn match. Därför lockar det raka krysset.

X (oavgjort) spelas till hela 4,45 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,45 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, torsdag 18/10
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: